torsdag den 24. februar 2011

Suttekæder

I et tidligere indlæg var jeg jo lidt ude med riven efter Småfolk og deres "skæve" suttekæde. Men intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget... Min irritation over skævheden fik mig til symaskinen, hvor jeg fik brugt lidt af det lækre stof som Malene havde sendt mig. Så nu er Sigurd den lykkelig indehaver af et styk ny suttekæde. I stedet for en almindelig småkedelig seleclips, fandt jeg en sød én i gemmerne. Jeg har planer om at lave et par stykker mere i den nærmeste fremtid, så der er lidt af vælge i mellem afhængig af humør og behovet for at vaske dem;o).

Her et billede af den ny suttekæde. Det bliver desværre ikke et actionpic, da musen er gået hen og blevet noget hurtig kravlende og har en stor mening om, hvordan han skal posere foran kameraet = klør fem helt oppe i linsen;o)

Det er også blevet til en anden suttekæde i noget sødt hjertemønstret stof. Dette stof er primært valgt, da min mand kommenterede den anden suttekæde og sagde; "at jeg havde været smart at vælge lige præcis det stof, for så kunne man ikke se om stoffet var skåret skævt" (endnu en henvisning til suttekæden fra Småkæden). Det kunne jeg ikke ha' siddende på mig, så derfor dette stofvalg som jo ellers ikke er et oplagt valg til drenge (håber da også, at denne suttekæde kan finde en ny ejer:)?). Suttekæden er blevet spicet op med en clips med et hjerte på - Så nu matcher det hele;).

Suttekæde made with love

Så kære Småfolk, så svært er det altså ikke;o)

10 kommentarer:

 1. De er rigtig fine. Hvis mine unger brugte sut, så ville jeg have købt den med hjerterne af dig. Den er så sød.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 2. De er blevet fine. Dejligt at se stoffet bliver brugt.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Smiler - hvor er de fine Louise :0) Din kvalitet er i hvertfald helt i top - og apropos det, har du mon så igen snart lyst til at sy en buksedragt til lillepigen herhjemme? Har ikke foelsket mig i noget specielt stof denne gang - men måske har du noget ;0)
  KH.

  SvarSlet
 4. Malene: Det er SKØNT at få brugt lidt af de lækre stoffer. Men jeg har jo kun brugt lidt, så jeg glæder mig til at komme i gang med endnu flere projekter;o)

  Gårdejerinden: Tak for de fine ord:). Jeg har faktisk noget stof liggende som er klippet og bare mangler at blive syet sammen til en buksedragt. Jeg skynder mig at blive færdig og så kan du se om det stof er noget:)

  Kh. LOuise

  SvarSlet
 5. Hvad skal du have for suttekæden med hjerter? Uha... Selvom Line faktisk kun bruger sut når hun sover, så er den der godtnok kær <3

  SvarSlet
 6. Hej Janni
  Tak for rosen. Jeg synes også selv, at den er blevet rigtig sød (ingen falsk beskedenhed her;o)), men den passer ligesom ikke til en dreng:-D. Suttekæden kan erhverves for 50 incl. porto. Du siger bare til og så er det din:).
  Kh. Louise

  Ps. Nå ja må da hellere lige nævne, at suttekæder frarådes, når barnet sover (men det ved du vel godt?)

  SvarSlet
 7. Hehe jo ved godt de frarådes til når de sover, og der har jeg heller ikke i sinde at bruge den ;) Uha den er kær :) Vil lige gå i tænkeboks, for ja, som sagt så bruger hun dem faktisk kun når hun sover, så det er næsten "tåbeligt" - især når man nok ikke lige skal have flere børn hihi (men ih hvor er den sød hehe)

  SvarSlet
 8. Uh lyder godt Louise.. Glæder mig til at se det ;0)

  SvarSlet
 9. JemKem: Blev bare nød til at skrive det, når nu du skrev, at hun kun brugte sutten, når hun sov:). Du er altid velkommen tilbage;)

  Gårdejerinden: Nu kan jeg ikke lige huske lillepigens str., men jeg har lige lavet et indlæg om en færdigsyet buksedragt. Her kan du se om stoffet evt. var noget:)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)