torsdag den 10. februar 2011

Sushi

Jeg kan så konstatere, at her i huset er vi ikke de første, som springer på en ny dille. På trods af at sushi nu har været fremme i flere år, har ingen af os endnu smagt det.... Altså lige indtil her til aften. Nu kunne vi ikke længere stå for presset - Vi har jo hørt en del lovprisninger af det og det ser da også lækkert og indbydende ud. Valdemar og Frederikke tog flere gange af sushien og nød det eller som Frederikke sagde; "Det er ikke det bedste jeg har smagt, men det er okay". Husk hun er en soon-to-be teenager, så det ER rosende ord;o). Jeg må så bare konstatere, at sushi bare ikke er mig. Øv det ser ellers så fantastisk ud! Men det er sikkert ikke sidste gang vi skal have det og så må jeg jo bare nyde synet imedens de andre forsyner sig:).

5 kommentarer:

 1. Uhm, mine tænder løber i vand, bare ved synet, men vi er jo heldigvis ikke alle ens.

  SvarSlet
 2. Jeg er ganske enig med dig Louise - jeg elsker fisk i alle afskygninger, men sushi, nej det er altså heller ikke mig :(
  Det ærgrer mig også ligt, men sådan er det jo :)
  God weekend!
  Kh
  Lotte

  SvarSlet
 3. Jeg er ikke en af dem, der ophøjer Sushi til en ædel og fantastisk spise - men jeg spiser det gerne og syntes, det smager godt.

  Men dem der jubler på FB over at det er sushiaften, forstår jeg ikke. Jeg vil hellere have en stor rød bøf (uden for meget af det grønne)

  SvarSlet
 4. Ja smag og behag er jo heldigvis forskellig og godt for det:). Sushi ser fantastisk lækkert ud og jeg ville ønske, at jeg også nød smagen... Men desværre:).

  Vh. Louise

  SvarSlet
 5. Ja herhjemme har vi heller ikke smagt sushi endnu.. Hmm måske er det også på tide, vi får prøvet det.. Flot ser det i hvertfald ud ;0)
  God weekend

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)