lørdag den 19. marts 2011

R**syg regel!!!

Okay indrømmet.... Jeg er stædig.... I et anfald af en mindre nedsmeltning forbød jeg alt fjernsynskiggeri og computertid her i weekend... Børnene har lidt, men fundet alternativ underholdning (trampolinen har været vel besøgt i dag). Jeg har lidt bigtime og for at fordrive tiden er jeg gået i gang med en større oprydning af mit kreaværelse (det var vældig tiltrængt og kræver som minimum også en stor indsats i morgen for at jeg har nået målet). Men hold fast hvor har jeg haft småondt af mig selv og har flere gange gået som katten om den varme grød, men jeg har holdt ud (det ville dælme også være pinligt, hvis børnene greb mig med hænderne i kagedåsen aka computeren på skødet;o)). Men men men ingen regel uden undtagelse. Nu sover børnene, computeren er tændt og jeg får dækket mit behov. Var der nogen, der sagde snyd??? Nej vel;o)

Ha' en god aften!

6 kommentarer:

 1. Puha, den slags mere eller mindre velgennemtænkte regler er farlige....de udstiller jo vores egen afhængighed;-)

  God fornøjelse med oprydningen (kan du ikke diskret gemme den tændte computer under noget stof??).

  SvarSlet
 2. Jeg må indrømme at lige netop den regel var meget ugennemtænkt og nu sidder jeg her og har tilsnusket mig lidt computertid imedens ungerne er ude og hoppe:o)
  God søndag til dig Fru Kahr:)

  SvarSlet
 3. haha... sådan nogle regler kommer jeg også nogle gange til og lave..
  så SKAL der være skremfrit de næste 3 timer.. slut prut.. også begynder det og regne el...

  SvarSlet
 4. Camilla, 3 timer - jeg ville ønske at jeg havde sagt det, men nej jeg skulle selvfølgelig overdrive:o). Heldigvis har vejret jo været dejligt hele weekenden, så børnene har brugt rigtig meget tid udenfor:)

  SvarSlet
 5. Vi begrænser nu også tv kiggeriet - vi har dog helt valgt fra at have nogen tv pakke så der er ikke andet end 4 kanaler.
  Og det sætter sine naturlige begrænsninger.

  Men der er jo specielle regler - og så sove de jo og dagen var slut. Så helt snyd kan man ikke sige det er.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 6. Hej Grith
  Vi er også naturlig begrænset i vores tv-kiggeri, da vi også kun har tv2 og DR (+de kanaler der nu en gang følger med DR). Men børnene havde bare fået en uvane med, at fjernsynet hele tiden skulle køre også selvom de ikke så det. Vi har haft en dejlig men hård weekend (alt forandring kræver vel lidt tilvænning;o)), så fremover skal tv-kiggeriet bestemt også begrænset.... Måske ikke helt så omfattende som denne weekend;o)

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)