torsdag den 31. december 2009

Status 2009

Så er vi nået den sidste dag i kalenderåret 2009 og dagen bliver af mange brugt til at gøre status. Det har jeg nu også tænkt mig at gøre ved at ridse nogle af de højdepunkter og glæder, der er sket i mit livet i det snart forgange år, op.

Den største glæde for mig er (hvis det kan komme som en overraskelse for nogen) mine børn. Hvor er det dejligt at se dem trives og vokse op. Jo hvor herre bevares - Der er da dage, hvor jeg har bandet dem langt væk, men heldigvis er der hver dag også lysglimt (nogle dage dog meget små og svage lysglimt;o)) der gør, at det er det hele værd.
 • Glæden ved at se vores store datter vokse og blive mere og mere selvstændig for hver dag der går.
 • Glæden ved at se, at vores skoledreng har fundet rytmen i faget dansk efter et år, hvor hans interesse har ligget på et meget lille sted.
 • Glæden ved at se, at vores børnehavebarn efter en meget lang indkøringsperiode endelig er faldet godt til i børnehaven og er glad for at gå der.
 • Glæden ved at se mindstemanden udvikle sig og se ham vokse i takt med at han besejrer hverdagens udfordringer.
Og jeg kunne blive ved og ved:o)!

År 2009 vil jeg også huske som det år, hvor jeg langt om længe lyttede til mig selv og mine behov. Det blev året, hvor jeg blev hjemmegående eller hjemmeløbende er måske en mere korrekt betegnelse;o). Og selvom det til tider kan være lidt trivielt, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at min beslutning var/er den helt rigtige - For i bund og grund så stornyder jeg det jo:).

En anden ting der er sket i år, som jeg er glad og taknemmelig for, er at vores familie er vokset. Hele 2 fætre er der kommet til i det snart forgange år. Det er altså sjovere at tage til familiefester, når vi ikke er de eneste der har børn med:-).
Og som om, at de 2 fætre ikke er nok, så har jeg også haft den glæde at opleve at stå med en positiv graviditetstest endnu en gang:o). Puha så er det sagt eller rettere sagt skrevet;o). Det var da ikke så svært. Familie og venner har selvfølgelig vidst det et godt stykke tid nu, men jeg har ikke rigtig kunnet finde ud, hvordan og hvornår det skulle offentliggøres her på bloggen... Og om det overhovedet skulle offentliggøres. Men jo selvfølgelig skal det da det:o) og jeg kunne da ikke finde en bedre lejlighed til at gøre det end nu her i min status over år 2009. Graviditeten har foreløbigt gået godt - dog klager kroppen lidt:-(. Den synes åbenbart ikke, at en graviditet er helt så sjov som da jeg var 20;o). Men jeg krydser fingre, tæer og alt andet der kan krydset for, at mine ryg-, lænde- og hoftesmerter forsvinder som dug for solen, når den lille spirrevip melder sin ankomst om en 14 ugers tid:-).

Så for mig vil år 2009 altid huskes som væren et godt år!

Til alle jer der har læst med så langt:
I ønskes et rigtig

4 kommentarer:

 1. hold da op har du kun 14 uger igen :-O det er jo lige om lidt ;-)

  Godt Nytår til du og din ikke så lille familie

  SvarSlet
 2. Hvaaaad, har du kun 14 uger igen?? Hold da op tiden går stærkt.

  Godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Håber I også er kommet rigtig godt ind i det nye år.

  Ja nu er der kun 14uger tilbage - snart kun 3 måneder. Jeg kan faktisk slet ikke følge med selv - Synes tiden flyver afsted:-)

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)