torsdag den 10. december 2009

Nisserier....

Fumpe er en nisse som holder til i den lokale børnehave. 11 måneder om året sover den i sin lille blå rejsekuffert, men i december vågner den op og insisterer på at komme med alle børnene hjem. I går var det så vores børnehavebarn der blev det heldige udvalgte barn:o). Stolt bar han Fumpe hjem i kufferten og hele dagen gik med at nusse og kramme den lille nisse. Ved sovetid skulle Fumpe selvfølgelig også med i seng. Men hvad børnehavebarnet ikke vidste var, at når Fumpe kan mærke, at hele huset er gået til ro, så står den op og laver en masse ballade. - Men heldigvis kun for sjov:-).

Stilheden indfinder sig og Fumpe slår øjnene op efter sin rævesøvn!

Fumpe skal selvfølgelig først hilse på alle de andre nisser som er i huset. Herefter pakker Fumpe børnehavebarnets stol ind i toiletpapir - så kan den jo også bruges som hængekøje;o).

Så starter den virkelige ballade! Mælken bliver farvet grøn, for sådan kan Fumpe nemlig bedst lide den. Lækre grødris bliver hældt i skoene.

I mangel på risengrød kan nødder også bruges. Så derfor skulle de selvfølgelig smages, men hov Fumpe glemte at rydde op efter sig selv.

Efter alle de nødder og alt den ballade er det tid til, at Fumpe tager sig et veltiltrængt hvil, så han kan være klar til en ny dag med nye drillerier hos et nyt børnehavebarn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)