mandag den 14. december 2009

Snemand Frost og.....

Frøken Tø er det ikke helt, men nærved og næsten slår ingen mand af hesten:o).
Inden min symaskine gik i sort eller rettere sagt lagde hele huset hen i mørke, havde jeg da nået at få syet disse 2 snemænd m/k sammen;o). Så tilbage var bare at pynte dem. Hr. Snemand skulle selvfølgelig have en sort hat på. Han er dog også blevet pyntet med fine brune hjerteknapper og et maskulint ternet halstørklæde. Elegant det synes jeg, at han er blevet. Fru Snemand skal da ikke fryse ørerne, så hun har fået et tørklæde på i tidens hotteste farve - lilla. Ligesom hr. Snemand er hun også blevet pyntet med knapper, som denne gang dog er nogle yndige feminine blomster.
Idéen er kommet efter en aftens surfen på nettet, hvor jeg til sidst faldt over Maileg lækre juletræpynt - Hold op hvor laver de bare meget flot.

7 kommentarer:

 1. Har lige en side til dig, hvis du ikke allerede har fundet den.Det er direkte ind til freebies
  http://shop.ginihouse3.de/epages/es110706.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/es110706_ginihouse3/Categories/Stickdateien/%22Stickdatei%20FREEBIES%22

  SvarSlet
 2. hvor er de bare fine, sød ide, det er lækkert når man kan få gode ide´r fra andre :)

  SvarSlet
 3. Tak! Jeg elsker at surfe på nettet efter inspiration. Finde noget jeg godt kan lide og så lave det lidt anderledes for at give det mit eget personlige præg:)

  Uhh Julie sikke en lækker side. Skal da helt sikkert ha' lavet svampene og edderkoppen... Altså når min maskine kommer retur;o)

  SvarSlet
 4. hej ;-) her var lige en mere
  http://www.tinimi.eu/index.php?option=com_remository&Itemid=12

  SvarSlet
 5. Ihh altså tak. Lad dem endelig bare komme:)

  SvarSlet
 6. velbekom ;-) jeg har da flere.
  http://www.smartneedle.com/free%20designs.html
  Den ugle jeg havde som give-away er også en jeg har fundet. Jeg kan bare ikke finde der hvor jeg har hentet den. Når jeg har fundet det skal jeg nok sende linket til dig.
  god dag
  Julie

  SvarSlet
 7. Hej Julie
  Endnu et lækkert link:-) tak for det.
  Linket til uglen har du skam givet mig - Den var på aladina.dk

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)