torsdag den 24. december 2009

Julefred...

Måske julefred er et for stort ord at bruge, men roen har ihvertfald sænket sig over vores hus. Børnene er kommet i seng og sover nu - Der er da ihvertfald stille;o). Mon ikke de drømmer sødt om den dejlige dag, vi har haft?
Aftenen startede ud med dejlig mad som bla. bestod af både andebryster og flæskesteg og selvfølgelig en masse dejlig tilbehør. Menuen blev traditionstro afsluttet med ris a la mande som blev stornydt af de fleste af husets beboer:o).


De seneste år er mandlen blevet fundet af hr. Nielsen. Den tradition er nu brudt, da det var vores datter der blev den heldige i år. Hun blev heldigvis meget glad for mandelgaven, familieudgaven af Bezzerwizzer, som skal indvies i morgen.


Danset om juletræ blev der selvfølgelig også!

Midstemanden blev ovenud lykkelig for alle hans gaver som bla. bestod af et legekøkken og en masse lækkert legemad. Det blev straks taget i brug:-)


Storebror deltager gerne i legen!

Vores skoledreng blev også meget glad for den gave han fik af os. Et nyt værelse. Han synes især sovesofaen er lidt sej, når den sådan kan slås ud, når der kommer overnattende gæster.


Lego blev der også tid til at bygge inden sengen kaldte. Jeg blev selv helt kvastet i ryggen af at sidde på gulvet og bygge med lego sammen med børnehavebarnet:o).


Børnene og os voksne fik også en del andre gaver som ikke er afbilledet, men de kan skal da også lige nævnes her;o). Gaverne vi fik var; en værktøjskasse + gavekort, håndklæder, OBH gryde, indkøbsnet, en masse dejlige hjemmekreeret sager fra børnene, bøger, tøj, badmintonketcher, DAB-radio med dockingstation til Ipoden, Littlest petshop, poker, spare"grise" og penge (som de 2 store børn har planer om at spare op, så de kan købe sig en notebook).
Puha nu er jeg næsten bange for at jeg har glemt at nævne nogle gaver i farten - Måske det havde været bedre at leve efter ordsproget; "Ingen nævnt ingen glemt"???? Nej vel - vi er utrolig glade for alle de fine gaver vi har fået:-)

Jeg har lige været inde og læse på tv2' hjemmeside og deres prognose siger, at vi i Danmark har haft en landsdækkende hvid jul i år - DMI venter så med at be- eller afkræfte dette til d. 4. januar;o). Men det synes jeg (og især vores datter;o)) da er lidt stort, at børnene for første gang i deres levetid får lov til at opleve dette. Men uanset hvad så har det det ihvertfald været en hvid jul hos os i år:-).


Glædelig jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)