torsdag den 18. august 2011

Sådan gør man manden fornærmet;-D

Den anden dag modtog jeg de fineste knapper fra Camilla. Selv manden var meget imponeret og begyndte at snakke om, hvordan hun mon havde lavet dem og jeg fortalte så, at Camilla faktisk havde en fantastisk DIY på hendes blog. Han stod og tænkte lidt, hvorefter han kom frem til, at dem kunne han nok alligevel ikke lave selv. Jeg gav ham ret:o) og resultatet blev en lettere småfornærmet mand:-). Men jeg vil ikke blive overrasket, hvis han inden længe kommer hjem med en kæmpe r**fuld fimo..... Bare for at bevise det modsatte;o).


Tak Camilla for dine helt igennem fantastiske knapper - Jeg er virkelig imponeret over dit arbejde og vil gemme knapperne til nogle helt særlige projekter.

2 kommentarer:

  1. Mange tak :) og det er slet ikke så svært som det ser ud man skal bare knække koden..metoden er ca den samme som med hjemmelavede bolcer.. med indvenige møsntre.. jaja i mine unge dage= læs før jeg fik børn kunne jeg lave flag og ansiger og spiraler inden i bolsjerne.. jeg glæder mig til og se jeres projekter både den ene og anden slags ;)

    SvarSlet
  2. Det er mig der takker:-)
    Jeg har altid gerne ville prøve at prøve sådan nogle flotte bolsjer, men har aldrig haft modet til det... Måske jeg bare skulle kaste mig ud i???
    Kh. Louise

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)