tirsdag den 2. august 2011

Kreativ...

Lysten til det kreative har været meget lille for ikke at sige; "ikke eksisterende". Men heldigvis er lysten nu så småt ved at vende tilbage. Og for at kommer helt i gang igen, har jeg lavet et par puder eller ti;o). Puderne er nemme og overskuelige at gå i gang med og det var vigtigt for mig, så min krea-opstart ikke var dømt på forhånd til at mislykkedes:-). Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen; "Jeg har en svaghed for farven brun" - synes den er god som kontrastfarve til mange andre farver. Derfor har jeg også valgt brune stoffer som den gennemgående farve til disse puder. Det brune er så blevet krydret med henholdsvis grønne og blå farver, for at give puderne lidt mere liv. Nå nok om puderne for nu;o) - Og hvor er det dejligt at være i gang med symaskinen igen!

Beklager på forhånd mine fotografiske evner - farverne kunne godt være gengivet bedre (hvis evner rakte;o)), men billederne af puderne får I nu alligevel lov til at se:-)

8 kommentarer:

 1. de ser rigtig skønne ud! - lige til bag nakken når man slumrer hen i sofaen;)

  SvarSlet
 2. du har ret, de virker rolige trods de mange stoffer, rigtig flotte at boltre sig med

  SvarSlet
 3. Hvor gemmer du dog alle de puder henne ? :o) De må da fylde gevaldigt. Men de er rigtig fede, især de blå-brune. GOD kombi. Der hvor du skal hen og sælge alle de pøller tror jeg gerne jeg kigger forbi.

  SvarSlet
 4. De er rigtig flotte og det er dejlige farvesammensætninger. Det kunne være jeg skulle tage fat på brun. I halvfjerserne var alt brunt og da blev jeg vist mættet og har ikke lavet noget i brunt siden, men nu er det nok tid igen :)
  Godt at du har fået krea-lysten tilbage - godt for os andre, der holder af at blive inspireret af dig:)

  SvarSlet
 5. Synes altid kreativiteten blomstrer op igen efter man har været på ferie.

  Har lavet en lille tutorial om min uro inde i stuen. Du er velkommen til at tage ideen, bare link til min blog.

  Håber I havde en rigtig god tur i København, og jeres fødder har fået det lidt bedre.

  www.FrkSmed.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hvor er de puder fede - jeg kan godt lide farvekombinationerne.

  SvarSlet
 7. Tak skal I have alle sammen:-)

  Sine K-J: Tak for rosen:). Jo de fylder da en del:o) - Jeg har et lille rum i soveværelset, som ikke er til at komme til for sengen - her har puderne fået plads, da rummet alligevel ikke bliver brugt til andet:-).
  Jeg håber, at jeg kan komme på et eller andet marked i løbet af efteråret/start vinter, men det skal jeg nok skrive nærmere om på bloggen;o)

  Frk. Smed;o): Så har jeg været forbi din blog og tilmeldt mig som fast læser - glæder mig til at følge dig og dine kreative idéer:). Uroen skal jeg bestemt ha´lavet på et tidspunkt for den var bare så flot:)

  Kh. louise

  SvarSlet
 8. ih de er så flotte - hvor köber du "indmaden" henne? Så dit billed med en fyldt bil med tomme puder ;) Tror jeg vil lave sådan en til Alices seng...

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)