tirsdag den 16. august 2011

Første skoledag...

Så kom dagen endelig, som var ventet med spænding. I dag var det nemlig første skoledag for skolebørnene efter 7 ugers ferie. Selvom det er dejligt at have ferie, så elsker jeg nu også hverdagen og heldigvis for det, for det er jo de dage vi har flest af;-). Jeg synes det er lidt vildt at tænke på, at jeg nu har børn i 1., 4. og 7. klasse + de to mindste selvfølgelig. Alle børnene har nydt dagen og været glade for at gense deres kammerater igen efter den lange ferie. Og som naturloven foreskriver, så var skolestarten ensbetydende med godt vejr;o).

De 3 skolebørn + børnehavebarnet som bonus:o)

Håber alle andre skolebørn også har eller får en fantastisk skolestart i disse dage!

3 kommentarer:

 1. Ja første skoledag er en fest og det er skønt når børnene også synes det. I år var lidt særligt hjemme hos os fordi min yngste startede i skole. Nu har jeg kun skolebørn, dét er særligt og sjovt nok også lidt vemodigt.

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar på min blog.. Ja vi havde også en god skolestart, men det er dælme stort at han nu er skolebarn..
  Kram herfra

  SvarSlet
 3. Marina: Det må være en helt speciel følelse, når den yngste skal sendes afsted. Så starter en helt ny epoke jo:-). Jeg har jo endnu 2 tilbage som må vente nogle år endnu inden de begynder i skole:-)

  Gårdejerinden: Det er nemlig rigtig stort:-) og hvis man synes, at tiden har gået hurtig indtil nu, så vil den bare flyve af sted fra nu af:o)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)