fredag den 31. december 2010

Nytår

Den sidste dag i året giver anledning til at træde et skridt tilbage og se tilbage på det gamle år. Formede det sig som forventet? Er der noget som aktivt skal ændres i det nye år?
2010 vil for mig især blive husket for 2 skelsættende begivenheder. Lillemusen aka Sigurd blev født og har taget hele familien med storm med hans milde og godmodige væsen. Den anden begivenhed er beslutningen om at lukke den lokale skole. Vi har valgt at se frem ad og fokusere på det positive som vi trods alt kan se, når det nu ikke gik som vi gerne ville. William og Valdemar starter derfor på en ny skole allerede på mandag. En skole, som er lidt større end de er vant til, men en skole som alligevel virker god og tryg for elever i alle aldre. En skole som bruger læringsstile som en integreret del af undervisningen. Så når vi ikke kunne få det bedste (vores lokale skole;)) har vi valgt det næstbedste som vi håber går hen og bliver det bedste:).

Nytårsfortsæt..... Dem har jeg da også et par stykker af. Efter Sigurd er kommet til verden, har jeg tabt mig en del. Mit stofskifte sparker i den grad røv.... Desværre er det for meget af det gode og jeg vejer næsten 10kg under den vægt jeg har det bedst på. Så et af mine fortsætter må bestemt være, at jeg skal tage på i løbet af 2011:o). Mere tid til det kreative må absolut også være et nytårsforsæt. Jeg har endnu et nytårsfortsæt; Det er dog ret personligt og vil komme til at kræve en masse energi på det mentale plan, men jeg krydser fingre for, at det lykkes.

Tilbage er der kun at ønske jer alle samme ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR!

4 kommentarer:

 1. Tak - Håber du og din familie også er kommet godt ind i det nye år:)

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til dig og din familie :)

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår - og hyggeligt at du kiggede forbi hos mig. Her ser hyggeligt ud, og jeg vil da glæde mig til at se hvad du finder på i 2011.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)