torsdag den 30. december 2010

Kitsch ophæng

William er ret kreativ anlagt og elsker alt hvad der glimter og glitre. Derfor var det også stor lykke for ham at åbne årets julegave fra bedsteforældrene. Et lækkert gør-det-selv sæt består af en spandfuld bondegårdsdyr, maling, glimmer, perler, bånd og ægte diamanter (eller i hvert fald meget værdifulde diamanter set med Williams øjne;)).
William har heldigvis delt gladeligt ud af dyrene, så alle hans søskende og jeg ikke mindst;o) har også fået lov til at deltage i dagens produktion af ophæng.
Jeg skrev, at der var en spandfuld bondegårdsdyr i pakken - For at være mere præcis, så var der 60 (20 heste, 20 får og 20 køer). Så tror da lige, at William (og os andre;o)) har materialer nok til laaaang tid endnu. Dejligt med en gave, der kan vække lykke længe.
I får lige et par billeder af dagens produktion. Som det ses var det den blå farve, der kom i brug tidligere i dag. Lige nu står der en masse lyserøde og gule dyr til tørring på spisebordet. Så er der lidt at fordrive tiden med i morgen inden alle nytårsfestlighederne går i gang:).

Glimmer og Glitter og ægte Diamanter!

Kitsch ophæng!

2 kommentarer:

 1. ÆÆIIHHH hvor er de fede. Har selv luret lidt på at gå igang med sådan et projekt...anede slet ikke at man kunne få dem i gør-det-selv-sæt.
  Rigtig godt nytår med alle de næsten ægte diamanter ;-)
  Hilsen Frk Hverdag

  SvarSlet
 2. Ja, man skal altså ikke tage fejl af de drenge :0) Vores søn har fået et "Back to basic" sæt fra Panduro med diverse hobbydimser mv. Her skal blot tilsættes mælkekartoner, køkkenrulle rør mv. og så er man igang - det bragte også stor lykke :0) Tænker jeg vil vise ham jeres kreation ;0)
  Rigtig godt nytår

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)