lørdag den 4. december 2010

Dejlig dag...

Som overskrifter siger, så har dagen i dag bare været super hyggelig. Vi har haft familiebesøg, hvor børnene brugte lidt tid på at spille kort med gæsterne i medens jeg fik lavet nogle af de filtskåle, jeg skrev om i går. Nå men mere om skålene i et senere indlæg - skal lige ha' uploaded nogle billeder af dem;o). Ellers er dagen også gået med at få pyntet lidt mere op til jul eller det vil sige, at jeg har puttet et kalenderlys i en stage - bedre sent end aldrig ikke;o).
Her i december plejer vi at bage en del mere end normalt. Derfor fik jeg i går aftes hurtig syet nogle forklæder til børnene. De blev ret vellykket (hvis jeg altså selv skal sige det og det skal jeg jo, da det er min blog;o)). Børnene er også vilde med dem og i det lange løb, så er det jo det som betyder noget:-). Nu skal vi så bare i gang med bageriet - Vi skal i hvert fald ha' bagt pebernødder, vaniljekranse og brunkager. Ingen jul uden havregrynskugler, så de skal selvfølgelig også massefremstilles:). Hmmm er der ellers noget som man bare ikke kan undvære i julen???

Forklæder til børn i str. <5år og str. >5år

3 kommentarer:

 1. konfekt louise... masser af marcipan og nougat ;o)
  honninghjerter, brændte mandler, glaserede æbler.... skal jeg blive ved???
  ps. hvor er det nogle fine forklæder

  SvarSlet
 2. Ej ja konfekt skal der da til og brændte mandler mums:-). Honninghjerter er jeg ikke så vild med, så dem springer vi over;o), men glaserede æbler lyder spændende - Er det svært?
  Kh. Louise

  SvarSlet
 3. det tror jeg ikke, har ikke prøvet det endnu, syntes bare de ser vildt lækre ud og så virker det ikke svært når jeg kigger i min kogebog

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)