søndag den 5. december 2010

2. Advent - Give Away

Så er vi hjemvendt fra dagens juletamtam på skolen. Ungerne fik leget og brændt noget krudt af, imedens vi voksne sad bænket og fik snakket så meget sammen som det nu kan lade sig gøre, når store mængder af kaffe og æbleskiver skal indtages samtidig;-).
Nå men nu til det I alle har ventet på - For selvfølgelig er I da spændte på, hvad præmien er i dagens give away (og hvis I siger andet, så bliver jeres kommentar bare ikke godkendt;o)). Ej pjat reglerne er som de plejer. Det kræver blot en kommentar til dette indlæg for at deltage, så no strings attached, men du skal være hjertens velkommen til at låne billede og linke her til;-). Hov nu kom jeg da helt væk fra præmien - shame on me! Præmien i denne 2. advents-give-away er et børneforklæde i valgfri størrelse og farve. Vinderen trækkes søndag d.12/12-2010.

Vælge mellem str. "lille" som passer børn som er yngre end 5år (sådan cirka;)) eller str. stor som passer skolebørn (William på 6 og Valdemar på snart 10år passer det begge fint).
Skriv gerne i kommentaren om det er til en dreng eller pige, så jeg kan tage hensyn til det, når jeg vælger kantbånd.

Skal dit forklæde være grønt, blåt eller lilla???

Let the games begin

22 kommentarer:

 1. Må da lige være med, for det er jo altid så spændende med dine give aways, vil da elsek et lille blåt forklæde til når lillemanden kommer på besøg og skal hjælpe til i køkkenet, ved godt der går lidt tid endnu, men men så skønt et forklæde kan kun du fremtrylle :-)

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor ville jeg gerne vinde et blåt forklæde til mine tøser (de 3 store altså, så det skal være i samme størrelse, som din store dreng har på ;) ) - Sofie har så sent som i dag spurgt, hvornår vi skal bage pebernødder, så ville det jo være rart med et forklæde til hende :)
  Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Hejsa Blev bare helt vild med dine forklæder, da du viste dem forleden, så hvor ville det være lækkert at vinde et lilla i den store størrelse.Tager hatten af for en kvinde som dig, 5 børn og så meget kreativt du så får lavet. God december til Jer. Birgitte

  SvarSlet
 4. Nøj hvor ville et grønt eller blåt forklæde være et hit hos min yngste søn. De er bare så flotte. Han er en stor dreng på snart fem, så den store ville måske passe bedst.

  SvarSlet
 5. Min datter ville være fuldstændig vild med et forklæde med kager på - hendes yndlingsprogram i tv er Rosa fra Rouladegade..... Elisabeth er 3 år og ELSKER kager, glimmer og lilla.....

  SvarSlet
 6. Katrine kom lige forbi og annoncerede at SÅDAN et VIL hun ha!! :D

  SvarSlet
 7. De forklæder er da bare alt, alt for fine, vil super gerne vinde:-) Så deltager foreløbig med to lodder indtil jeg finder ud af at sætte din give-away på min side også.
  Kig endelig forbi min blog og deltag i konkurrencen, også dem der kører på facebook:-)

  Glædelig jul!!

  SvarSlet
 8. Så sukkersøte forklær.
  Jeg ønsker å vinne ett lilla til min lille prinsesse:)

  SvarSlet
 9. Ih jeg vil gerne vinde en i grøn med neutralt bånd så begge mine unger kan få glæde af den ;0) Mvh Dorthe

  SvarSlet
 10. jeg er helt sikker på liam vil se skøn ud i et lille grønt forklæde. jeg er da helt sikkert med.

  SvarSlet
 11. Jeg ville elske at vinde et i blåt i størrelse lille, til når lillemanden skal være med til at bage, glæder mig allerede til at have ham med i køkkenet :)
  KH Micha

  SvarSlet
 12. Jeg vil meget gerne vinde sådan et fint forklæde i den lille størrelse og i lilla :)

  SvarSlet
 13. Hvor er de bare fine! Min datter har idag gået rundt med farmors forklæde så mon ikke det er tid til at hun får sit eget. ;-) Så et lilla i str lille ville virkelig være et kæmpe hit herhjemme. :-)

  SvarSlet
 14. Det er lige noget for Rasmus sådan et forklæde - og for mig som så forhåbentlig slipper for mere vasketøj ;-)

  SvarSlet
 15. Hvor er de fine, sådan et vil jeg meget gerne vinde i str. lille.
  Farven må gerne kunne passe til både pige og dreng, så en grøn tror jeg det skal være :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 16. Ih, de er skønne. Hvis jeg er den heldige, vil et blåt forklæde i str. stor være dejligt :)

  SvarSlet
 17. - De er godt nok skønne alle tre. Men hvis i heldige næste søndag - snupper vi en Carl Johan model, str William.....nej vi kan ikke bestemme os, for de er så fine begge to forklæder ;-). (Bare det er en drenge model...).

  SvarSlet
 18. Jamen jeg vil skam bestemt gerne deltage - hvem ved måske tilsmiler lykkens gudinde os igen - men så må det nok være lillesøster der skal være den heldige denne gang ♥
  KH.

  SvarSlet
 19. Jeg vil rigtig gerne være med, og så håber jeg, at jeg vinder!
  Jeg kunne godt bruge et forklæde i str. stor... I blå tror jeg.. Nej, lilla!

  SvarSlet
 20. Jeg har en lille bitte mand, som om et par år godt kunne bruge med blå med blå når han skal hjælpe sin mor med bagning eller far med madlavning.
  Mette

  SvarSlet
 21. Jeg har en dreng og pige på 2 og 3, så hvis jeg vinder vil jeg gerne bede om grøn m grønt på :) hvor er de bare fine

  SvarSlet
 22. Nøj, jeg tror Marie vil elske et i "pigefarve" (lilla)og str lille , når hun kommer på besøg her hos mormor. Mange jule hilsner fra Joan M.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)