torsdag den 12. januar 2012

Fireogtyve

Hvordan kan det være, at 24 dage nogle gange føles som 24 timer eller 24 minutter? Jeg synes i hvert fald, at de første 24 dage af december fløj af sted i et hæsblæsende tempo. Hvilket også gjorde, at jeg til sidst måtte kapitulere og sætte ind med benhårde prioriteringer. Computertid blev skåret ned til et absolut minimum, hvilket selvfølgelig også har ramt bloggen. Ingen blogindlæg har jeg skrevet i de seneste 24 dage - stort set ingen blogs har jeg læst - overskuddet og tiden har simpelthen ikke været der. Men nu er hverdagen vendt tilbage og energien og lysten til bloggen lige så:-). Jeg glæder mig til igen at dele en masse med jer - både på det kreative og det personlige plan. For der bliver noget at dele - Lige nu ligger det der fylder mest dog stadigvæk i støbeskeen og er endnu lidt tys tys. Men ingen tvivl om, at jeg glæder mig til at fortælle om den skillevej jeg står overfor;-).
Håber I alle har haft en rigtig glædelig jul og er kommet gået ind i det nye år.

Billedet er fundet via Google

2 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage efter en hård december - håber I havde en dejlig jul og kom godt ind i det nye år. Nogle gange er man simpelthen nødt til at vælge nogle ting fra, sådan er det jo :) Dejligt du har fundet tid og lysten igen! Glæder mig meget til at se, hvad det er du går og brygger på :)
  Kh Kamilla
  diary.dk

  SvarSlet
 2. Var lidt bekymret da du normalt er ret aktiv på bloggen. Havde tænkt på at jeg lige skulle sende dig en mail i aften for at høre hvordan det gik. Synes også at december bare fløj afsted, havde ellers en del ting som jeg havde tænkt mig at lave i løbet af dec. og vise frem på bloggen. Det blev desværre ikke til noget, så det må blive næste år.
  Glæder mig til at se hvad du har af idéer/nye indlæg.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)