torsdag den 26. januar 2012

Av Av Av

Jeg har slidt et utal af hulahop-ringe op, op igennem min barndom. Måske også derfor, at jeg den anden dag følte mig fristet, da jeg var ude og handle. En hurtig beslutning; Endnu et impulskøb på samvittigheden, men nu indehaver af en af disse der ny moderne hulahop-ringe med indbygget vægt. I går skulle den så afprøves og jeg synes selv, at jeg var ret klog, da jeg besluttede at starte blidt op. 5 sølle minutter kunne det vel blive til??? Okay mine evner er ikke helt som jeg husker dem, men de 5 minutter blev dog gennemført - dog ikke uden at ringen ramte gulvet op til flere gange og stillen snakker vi slet ikke om;o). Var mit forsøg kikset i går, så er det intet i mod, hvad jeg føler mig i dag. Mine nyrer føles som om de er blevet brugt som tæskebold. Av Av Av!!! Men hvis der bare er lidt hold i snakken om, at det skal gøre ondt før det gør godt, så ingen tvivl om, at jeg på nul komma fem får den smækreste tajle - For hold da magle hvor gør det nas:-o.


14 kommentarer:

 1. Sådan en har jeg os, og nøj hvor går jeg i barndommen igen når hula hopper på stuegulvet .. Meen, man ka godt mærke det :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er simpelthen blevet så bidt af det og nu gør det heldigvis ikke ondt mere:-)

   Slet
 2. Det er da en god ide!

  Kunne godt bruge en talje, eller bare lidt af en ;0)

  SvarSlet
 3. Det var da også meget at starte ud med 5 minuter, de anbefaler at man starter med ca. 2 min eller omkring 50 omdrejning hver vej.

  Har også selv en, den står så fint op af væggen i soveværelset - har ellers planer om at jeg skulle i gang med at bruge den, men jeg glemmer det hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv sådan en anbefaling havde jeg slet ikke set og her gik jeg og troede at jeg startede blidt op. Nu gør det heldigvis ikke ondt mere... Heller ikke dagen efter;o). Ved du forresten hvor hurtig man skal øve i tidsintervallet?
   Kh. Louise

   Slet
 4. Jeg har også forvillet mig til sådan en i håbet om en talje.
  Jeg var gul og blå i flere dage.
  Men synes nu det er en god fornemmelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en kanon fornemmelse og samtidig virklig sjovt:-)

   Slet
 5. Har jeg også prøvet - og jeg kunne ikke engang i 5 minutter

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skulle du ha' set min mand - En omgang nåede den at dreje førend den landede på jorden trods gentagne forsøg:o). Det hjalp sikkert heller ikke på det, at ungerne og jeg stod og skreg af grin;o)

   Slet
 6. Du er da dødsej! Fem minutter er da ret lang tid.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Wupti så fløj min selvtillid da helt til tops - Tak for de skønne ord:-)

   Slet
 7. tak for advarslen!! - jeg har længe overvejet at købe en..nu tror jeg ik jeg tør;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover dig, at det er sjovt og hos mig gjorde det "kun" ondt efter første gang, måske man bare skal starte blidere op;o)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)