tirsdag den 31. januar 2012

Let the fun begin...

På fredag skal Valdemar fejre sin fødselsdag sammen med drengene fra klasse. Jeg er så småt gået i gang med forberedelserne. Valdemar har ønsket sig en hel bestemt kage og den har jeg i dag været i gang med at indfarve fondant til. Et par af klumperne kommer jeg dog ikke til at bruge til kagen - De er, for at sige det pænt, resultatet af misfarvning. Farverne på de restende klumper er da heller ikke videre spændende, men når man skal holde sin 11års fødselsdag, så er det heller ikke nødvendig at kan er flot og farvestrålende - bare den er sejB-). Håber resultatet kan leve op til hans forventninger - Update følger;-).


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 kommentarer:

 1. spændende - glæder mig til at se hvad du nu har fundet på ;0)
  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber på at få tid til et lille indlæg senere i aften med billeder af resultatet:-). God weekend. Kh. Louise

   Slet
 2. Glæder mig til at se resultatet. Vi skal nemlig holde min datters 11 års fødselsdag på lørdag, men her er det Justin Bieber der hitter : )
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena
   Glæder mig til at høre hvad du har fundet på. Tror desværre ikke at jeg kan give så meget inspiration der - det er nemlig blevet til en sej skylander kage (billeder følger;-)). Kh. Louise

   Slet
 3. jeg hænger på som nr 359 og glæder mig til at se din skylander kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, nu får jeg altså helt præstationsangst - Jeg brugte det meste af aftenen i går på at læse din blog og hold da helt fast nogle flotte kager du laver:-)
   Kh. Louise

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)