mandag den 18. april 2011

Stjernekrig...

Nogle gange spiller klaveret bare ikke helt som man vil have det! Sådan havde jeg det lidt med den jakke, jeg udlovede i min seneste give away. Prøvemotivet blev som sådan godt nok - Der var kun nogle enkelte småting, der lige skulle rettes. Men da jeg så skulle brodere på jakken, ja så begyndte maskinen at vise tænder... Stoffet blev gentagne gange slugt af spolehuset og broderiet blev ikke fyldt helt ud til "stregen". Ih hvor var det bare irriterende og på trods af ihærdige forsøg på at rette op på det, lykkedes det bare ikke helt:o(. Det var selvfølgelig også den sidste jakke i lige netop den farve og størrelse, så jeg kunne ikke en gang forsøge mig på en ny - Øv bøv! Nå men på trods af alt, så håber jeg, at jakken bringer lykke hos sin nye ejermand:-).

3 kommentarer:

 1. Den ser da helt fin ut på bildet...
  Heldige Sofie:)

  SvarSlet
 2. Har da vist helt glemt at sige tusind tak!!!! Meget pinligt. :-( (har haft så meget herhjemme, men et takke indlæg er på vej på min blog...)
  Vi er SÅ glade for den! Synes den er helt perfekt! :-) er vild med motivet! Så tusind tusind tusind tak!!!! :-)

  SvarSlet
 3. Trinepine: Billedet camouflerer det vist lidt;o). Eller også kan det skyldes, at jeg bare er ekstrem selvkritisk med egne ting... Men det arbejdes der på:). Og tak for de fine ord:-)

  Pif paf puf: Hvor er det dejligt at høre, at den er kommet frem... Man ved jo aldrig helt med PostDanmark;o). Og det er så skønt at høre, at den er faldet i god jord<3

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)