lørdag den 2. april 2011

I sidste øjeblik...

...Det plejer jeg at være, men ikke i dag. Allerede fra morgenstunden var jeg i gang med lagkagen. Da Sigurd var blevet puttet, gik jeg i gang med en dobbelt portion af Ingeborgkagen. Kagen var lige kommet i ovnen og ingredienserne til en dobbelt portion boller i rørmaskinen, da Sigurd vågnede igen... Alt for tidligt!!! Et hurtig kig (eller skulle jeg måske sige snus) ned i barnevognen afslørede hurtig, hvad den tidlige vækning skyldes. Sigurd havde simpelthen formået at tapetsere sig selv, tøj og barnvognssele ind i l***. Som tak for ren ble og tøj, kvitterede han med en gang opkast... Og sådan er vores dag så gået siden. Dagens gæster er blevet aflyst og vi har nu kage og boller til de næste mange dage. Men intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget - I det mindst skinner solen, så vasketøjet kan tørre udenfor;o).

Dagen bagværk:o)

Dagens patient!

4 kommentarer:

 1. Åh stakkels lillefyr!
  Håber ikke det bliver lige så lang varigt som det Frida lige har været igennem, 1 uge med opkast og diare og så lige resten af børneflokken ugen efter :(
  Rigtig god bedring!
  Kh
  Lotte

  SvarSlet
 2. Puha nej det håber jeg sørme heller ikke:(. Håber I alle er oven på igen.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 3. åhhh nej lille mand altså, håber han bliver hurtigt frisk igen

  SvarSlet
 4. Tak Anja. Heldigvis har han haft det meget bedre i dag, så jeg krydser fingre for, at det kun var noget hurtig forbigående:)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)