fredag den 22. april 2011

I fryd og gammen...

I dag er det 11år siden, at hr. Nielsen og jeg blev gift. Der er løbet meget vand i åen sidenhen og vi har holdt sammen i medgang og modgang (mest medgang ellers stod vi vel ikke her i dag;o)).
Dagen er blev fejret stille og rolig med et lille kys og et kram og så har den ellers stået på havearbejde og legekammerat på besøg, lækkert mad og nu afslapning. Så intet højromantisk, men så længe at glæden og romantikken fylder i hverdagen, så er jeg bestemt tilfreds:)

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med dagen! Lyder til at I har haft en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Mange mange gange tillykke. Jeg kan godt se at vores 2 år ikke har meget at komme med ift jeres 11 ;)

  SvarSlet
 3. Mange gange tillykke! Hvor længe har I så kendt hinanden i alt?

  Min kæreste og jeg har været sammen i 2 år, glæder mig til jeg kan sige 11 år, jeg kan kun forestille mig, at man kender hinanden rigtig godt efter 11 år.

  God påske og endnu engang tillykke!

  SvarSlet
 4. Sandie: Tusind tak<3

  Katharina: Tak<3 - Tiden flyver bare afsted, når man er i godt selskab, så inden du får set dig om, så har jeres ægteskab også nogle år på bagen;o)

  Jenny: Rigtig mange tak<3 - Vi har nu kendt hinanden i 14år, så så mange år havde vi alligevel ikke kendt hinanden inden vi giftede os. Men meget havde vi nået og Frederikke blev jo til kort efter, vi havde lært hinanden at kende. Så man kan vist godt sige, at vi har gjort tingene i lidt omvendt rækkefølge;o)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)