søndag den 17. april 2011

Fængslende...

Igen i år valgte vi at tage til køernes befrielsesdag på Søbysøgaard. Søbysøgaard er et statsfængsel, der også drives som landbrug. Ingen tvivl om, at drengene (Frederikke var til håndboldstævne) synes dagen var vildt spændende - Tænkt sig at gå rundt der blandt rigtige indsatte. Maskinerne, smagsprøverne, halmen og køerne (selvfølgelig;o)) var også et stort hit. Solen skinnede tilmed fra en skyfri himmel - Lige til at blive i godt humør af, hvis man da ikke allerede var det i forvejen.

Dagen blev bestemt ikke dårligere, da Carl Johan fandt en enlig karamel i høet:o)


Det er altså et spøjs syn, når alle køerne kommer løbende med deres kæmpe yver dinglende mellem benene.
De har travlt og det forstår man da godt, når man ved, hvad der venter dem:-)

Dette indlæg har fået etiketten "Festligheder og traditioner", for ingen tvivl om at øko-dagen er festlig og det er blevet en tilbagevendende tradition for vores familie at aflægge Søbysøgaard et besøg denne dag:-)

3 kommentarer:

 1. Ja hvad er egentlig sjovest - karameller eller køre ???? ( ungen har jo ret )Men sådan en dag som i dag ville jeg nok vælge at være ko .-)

  SvarSlet
 2. Ja tænk sig at komme ude og blive lufte og så tilmed kunne spise alt det man ville - Det er s** ik' så tosset at være ko:-D

  SvarSlet
 3. Ja det var en stor oplevelse, var også der med min ene datter, svigersøn og barnebarn vildt hyggeligt og den lille var vild med køer, kalve og traktorer :-)
  Noget jeg håber på måske kan blive en tradition.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)