onsdag den 10. februar 2010

Scanning

I denne graviditet har jeg været til de "obligatoriske" scanninger såsom nakkefolds- og gennemscanningen for misdannelser. Begge scanninger viste tilsyneladende en perfekt lille spire:). Med alt den nymodernes teknologi følger en masse glæde, men også en bekymring og et ansvar. For hvad nu hvis det hele lige pludselig ikke ser helt så perfekt og rosenrødt ud??? Heldigvis har vi været forskånet for alle sådanne bekymringer og den stillingstagen som vil følge hånd i hånd med bekymringen. Jeg har dog været til en ekstra scanning i dag, da man ved de tidligere scanninger havde opdaget et fibrom på omkring de 4x5cm. Intet bekymrende som sådan, men dens placering kan jo komme til at spille en stor betydning for eventuelle komplikationer i forbindelse med fødslen. Lægen der scannede mig kunne dog ikke finde fibromet igen:o), så konklusionen blev, at det ihvertfald ikke ville komme til at spille ind på den forestående fødsel - Dejligt:). Når jeg nu alligevel lå der på briksen, kunne lægen da ligeså godt scanne barnet også - Skønt:-). Så i dag, hvor jeg er 32+4 uger henne, har jeg endnu en gang set den lille guldklump, som blev skønnet til at veje omkring de 2,2kg. Så alt tyder på, at den lille trives der inde i bedste velgående.
Det kunne desværre ikke blive til et billede i dag, da guldklumpen ikke var samarbejdsvillig og derfor valgte at ligge og gemme sit ansigt ind mod min ryg. Men billeder skal I selvfølgelig ikke snydes for, så her kommer et par stykker fra de tidligere scanninger.

Beklager den dårlige billedekvalitet, da det er billeder taget af de originale scanningsbilleder.

2 kommentarer:

 1. Så godt at fibromet har forsvunnet! Du har virkelig en spennende tid foran deg nå, og jeg kan tenke meg at det er godt å ha gått gjennom svangerskap og fødsler før slik at du føler deg tryggere og mer erfaren. :o)

  Ønsker deg og dine en fortsatt riktig fin uke!

  SvarSlet
 2. Tak skal du have - og ja du kan tro, at jeg glæder mig.... Både til selve fødslen, men så sandelig også til det resultat der kommer ud af det;o).

  Du og din familie ønskes også en rigtig god uge.

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)