mandag den 15. februar 2010

Dragen!

Der var engang en yndig prinsesse, som boede på et stort og smukt slot. Desværre kunne hun ikke gå ud i den nærliggende skov, da en stor og frygtindgydende drage bevogtede ind-/udgangen til det prægtige slot. Dragen havde den smukkeste grønne farve og havde farvestrålende rød/orange takker på ryggen og halen, som lyste op i den dunkle nat......

Ja sådan en drage havde jeg forestillet mig, at William skulle være til fastelavn, men nej. Han havde besluttet sig og han stod fast på sin beslutning - Han ville være en drage-statue:o) og den skulle være grå og intet andet.

Den knap så farverige drage - Ved ikke helt hvorfor den partout skulle have en økse i hånden:o)

På nedenstående billede er drengene på vej til fastelavnsfest. Valdemar (som ikke rigtig gider udklædningen mere) havde taget lidt rollespilstøj på. William er den førnævnte drage-statue og Carl Johan er B2, dog uden masken som han nægtede at have på:o).

Drengene gav den godt med gas og slog løs på tønden, men lige lidt hjalp det. Da alle os observerende forældre var blevet godt gennemkolde, blev der hidkaldt assistance fra nogle 6.klasses elever og det hjalp.... Lynhurtigt fik de slået hul på tønden og kort derefter kunne de yngre børn få æren af at slå hele tønden ned.

Bagefter blev der serveret dejlig varm kaffe og the, fastelavnsboller og popcorn - Lige hvad vi trængte til. Imedens vi voksne hyggede os, var der også god underholdning til børnene.

Hov B2 - Skal hænderne ikke være på ryggen, når man konkurrerer i snørebåndsspisning???
Alt i alt et rigtig godt arrangement som vi hermed håber allerede er blevet en tradition;o)!

Igen i dag skal de 2 ældste drenge til fastelavn. William i børnehave og han skal selvfølgelig endnu en gang være drage-statue:o). Valdemar skal slå katten-af-tønden i SFO'en, men denne gang har han valgt at komme udklædt som sig selv;o).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)