onsdag den 3. februar 2010

Hjemmebesøg

Jeg har jo planer om, at den forestående fødsel skal være en hjemmefødsel, hvis alt selvfølgelig går planmæssigt. Nå men pga. planerne om hjemmefødsel var jordemoderen på besøg hjemme hos os i dag. Vi snakkede lidt om, hvordan det var gået de andre gange og hvordan de 2 sidste fødsler, som var hjemmefødsler, forløb. Vi var selvfølgelig også omkring alt det praktiske. Med 2 måneder igen føler jeg nu stadigvæk, at jeg har oceaner af tid til at få det hele gjort klar. Håber ikke, jeg lige pludselig bliver overhalet indenom:o).

De kolde facts:
 • Gestationsalder: 31+4
 • Vægt: +9kg (lang vej til de 20kg som jeg plejer at tage på:o))
 • Blodtryk: 98/71
 • Fosterpræs.: Hv (men den vender og drejer sig jo som vinder blæser;o))
 • Fosterskøn: 18-1900gram
 • Fosteraktivitet: +liv/+hjertelyd
Lige nu går jeg og glæder mig til, at jeg skal aflægge Kristina Daley et besøg. Hun er en fremragende fotograf, som tager nogle helt fantastiske billeder. Håber også hun kan skyde nogle pletskud af mig og maven, indtil da må jeg (og I;o)) tage til takke med mit eget forsøg på at lege amatør fotograf:-)

9 kommentarer:

 1. For en fin gravidmage du har!
  Det høres spennende ut å føde hjemme; det er antakeligvis mye mer avslappende. Selv kan jeg ikke få en hjemmefødsel om jeg skulle bli gravid igjen, da blir det automatisk keisersnitt. :o)

  Lillegutt og jeg er for tiden hos min mor, men jeg har fått beskjed av min samboer om at ugleputen har kommet vel frem til oss. Igjen: Tusen takk - gleder meg til å se den selv! :o)

  Ønsker deg en riktig fin onsdag!

  SvarSlet
 2. Hei!
  For en nydelig mage du har! Din kropp har virkelig gjort en flott jobb med å bære frem 4 barn, og produsere det femte:-)

  Jeg vil også få gratulere deg som vinneren av et ugle-bilde!!! Hvilket det blir avgjør vinner nummer 1, som først får ønske farge. Men jeg håper du blir fornøy uansett om det er den rosa eller den turkise som kommer flyvende :)

  Send meg en mail med din adresse: frkfosli@gmail.com

  SvarSlet
 3. Kirsebær: Tak skal du have. Håber også du har haft en rigtig god dag og at resten af ugen bliver god:).
  Dejligt at høre, at uglen er nået frem.

  Frk. Fosli: Tak:-) og ih hvor er glad for at ha' vundet sådan et fint billede - farven betyder ikke det store, da uglen jo er vældig fin lige gyldigt hvad.
  Jeg sender fluks en mail til dig:)

  Vh. Louise

  SvarSlet
 4. Jeg måtte lige kigge forbi min ugle-mate. (Jeg har skrevet til frk. Fosli, at den lyserøde ugle helt sikkert vil falde i min datters smag).
  Spændende med dit 5. barn. Ved du hvad det bliver? Jeg fødte en lille dreng den 8. januar. Den er så dejlig den der magiske tid med en nyfødt. Jeg håber du får en god fødsel.

  SvarSlet
 5. Ingeborg: Tusinde tak:)
  Det lyder bare godt. Jeg er sikker på, at den lyseblå ugle vil falde i god jord her i mit lille drengeunivers:o).
  Da vi var til scanning sidst, kunne spirrevippen ikke helt skjule, at den havde en lille tap - Så jeg vil blive meget overrasket hvis det alligevel viser sig, at det er en pige:o).

  Vh. Louise

  SvarSlet
 6. ja, jeg er også på slyngebarn (men er ikke så aktiv for tiden). Jeg hedder ikaren derinde.

  SvarSlet
 7. Hvor er du fin gravid Louise, det klæder dig virkelig at blive rund ;-)

  SvarSlet
 8. Desværre er det bare ikke kun mave der vokser - Min hage er også blevet en smule gravid;o)

  SvarSlet
 9. Lykke og held med den "mavse" der ;0)Har selv født 4 gange desværre aldrig hjemme :( Men tænker at det må være en skøn oplevelse!!Flot blog du i øvrigt har :) er selv helt ny i denne blog verden. Knus og lykke fra Mona

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)