tirsdag den 5. januar 2010

Uundværlig...

Jeg har fundet en ting som jeg slet ikke vidste, at jeg manglede:o).... En nålepude.... En nålepude???; tænker du nok. Men altså denne nålepude er så meget mere end bare en nålepude. Den kan simpelhen indeholde alle de ting, jeg ofte har brug for, når jeg syr. Den er intet mindre end genial:-), så tak til Fru Schwartz for stor inspiration. Det kan forøvrig anbefales at læse hendes blog som rummer en masse sy- og strikkeprojekter!
Jeg har desværre den svaghed, at jeg har det med at foreligge mine ting, når jeg er færdig med at bruge dem - Men det er slut nu (ihvertfald når det gælder mine syting;o)), for nu er det hele jo samlet på et sted og hver ting har nu sin faste plads.
En anden god ting ved puden er, at jeg fik gjort et lille indhak i min store restebunke. Jeg har dog stadigvæk mange rester tilbage, som du evt. kan hjælpe mig af med ved at deltage i min lille give away:o).

12 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en lækker udvidet nålepude, den er simpelthen genial;-)
  Julie

  SvarSlet
 2. Nej hvor er den fin - den idé vil jeg da afprøve en dag inden længe. :-) Kh.

  SvarSlet
 3. Tak og så er den ret enkelt at sy;-)

  Vh. Louise

  SvarSlet
 4. Åh, den kunne jeg også godt bruge for det er da næsten umuligt at holde styr på alle de dimser man skal bruge når man syr:-) Virkelig smart og fine farver du har valgt!

  SvarSlet
 5. Vilken fin nålkudde. En sån skulle jag vara jätteglad att ha. Jag tycker du har så fin blogg och jag har klickat in mej som följare hos dej. Så jag säkert ska hitta tillbaka hit. Roligt att du vill vara med i min utlottning.
  Kram Birgitta

  SvarSlet
 6. Ku man evt. få nogle større billeder og/eller en forklaring/DIY på den? :D Hvad har du forresten fyldt den med? :) Super blog du har her. Jeg er blevet fast læser, for du har mange fine DIY og andre fine ting :)

  Mvh Janni http://jemkem.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Hej Janni
  Jeg kan lige se om jeg ikke kan få tid til at lave en DIY en af de nærmeste dage. Den skal nok blive med billeder som kan klikkes større:o).

  Vh. Louise

  SvarSlet
 8. TUSIND TUUUUUUSIND mange tak! Du er en skattebasse! Super nem og letforståelig DIY tut :D Love it! Sådan en skal jeg da lave (hvis jeg ikke vinder dit fine eksemplar wee)

  SvarSlet
 9. Hej, laver du stjernepuden på bestilling?
  Mvh Maria

  SvarSlet
 10. Hej Maria

  Jeg laver desværre ikke sjernepuden på bestilling, da den jo bliver ret stor og dermed ret voldsom at sende. Men den er faktisk heller ikke så svær at lave, så jeg vil varmt anbefale dig at prøve det:)

  Vh. Louise

  SvarSlet
 11. Har du modellen på den nålepude, den er rigtig smart

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Tak for de rosende ord:-)
   Jeg har lavet en diy, som kan ses lige her http://frumelgaard.blogspot.dk/2010/05/diy-multinalepude.html
   Vh. Louise

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)