mandag den 14. juni 2010

Garderoben udvides...

Jeg har tidligere vist et par bukser, som jeg har lavet til Carl Johan. Bukserne var opsyet i mørk marine chambrey og havde en Barbapapa-applikation. Bukserne var rigtig vellykket og sidder bare så godt på ham. Han får den sødeste lille bagdel i dem:o).
Sådan nogle bukser skulle jeg selvfølgelig også have. Derfor har jeg i dag syet et par posebukser til mig selv i det føromtalte chambrey-stof. Jeg har valgt at lave et par ændringer i forhold til Carl Johans bukser. Mine bukser er smocket (kan man overhovedet bøje ordet sådan?) i taljen, da jeg synes denne løsning er yderst behagelig. Og så har jeg undladt Barbapapa-applikationen;o). I stedet for har jeg for første gang forsøgt mig med paspolerede lommer som jeg desværre ikke er helt tilfreds med, men hvad - man lærer vel af sine fejl:o).

Vurdering af bukserne:
 • Plusser: Er sikker på, at de vil blive brugt meget i løbet af sommeren pga. pasformen og det dejlige lette stof. Lommerne er trods fejl også et plus, da jeg elsker bukser med lommer:).
 • Minusser: Hvorfor forvandler bukserne ikke min bagdel til den yndigste lille popo - Det undrer jeg mig stadig over:o)


4 kommentarer:

 1. Jeg tror faktisk at du, hvis du opdager hemmeligheden "hvordan får man et par bukser til at fremstille en dame numse som en lækker popo" så får du en eller anden Nobel pris :)

  SvarSlet
 2. hmmm ja det er godt nok meget mystisk... prøv at give carl johan dem på og se om det virker på ham ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare helt vildt skønne de bukser!!

  SvarSlet
 4. Kristina: Det kunne være, at vi skulle gå sammen om et eller andet. For jeg tror, at der er store penge at hente der;o)

  Anja: Det kan være, jeg skal prøve og bagefter så virker de selvfølgelig på mig;o)

  Camilla: Tusind tak skal du have:)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)