mandag den 14. juni 2010

9½ uge

Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen; "Hold da op hvor tiden flyver af sted". Sigurd har nu været en (stor) del af vores familie i hele 10 uger. På den ene side føles det som han kom i går og på den anden side føles det som om han har været her altid.
I torsdags, hvor han var 9½ uge, kiggede sundhedsplejersken forbi. Hun så en fin stor dreng, der forsøgte at fortælle hende en masse med sine søde lyde (sagt af moren, som jo bestemt ikke er farvet, hvad det angår;o)). Hvis hun ikke forstod, hvad der blev sagt - Ja så kunne hun da bare få et stort smil:). Sigurd blev selvfølgelig også målt og vejet og han følger sin kurve pænt med en vægt på 6,5kg og en længde på 64cm.
Jeg elsker den fascinerende rejse, børn skal igennem. Lige nu er Sigurd kommet der til, hvor han lige så langsomt begynder at opdage sine hænder. Det er så sjovt at se ham ligge og kigge dybt koncentreret på sine hænder for det næste øjeblik at se ud som om han tænker; "Hov hvor blev de nu af? - Hvem flyttede dem?".


3 kommentarer:

 1. Ja! tiden går alt for stærkt, så det er om at nyde hver eneste dag:0)
  Han ser bare så sød ud...
  Ha´en dejlig dag.
  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Tænk at han allerede er 2½ md. - det er jo helt vildt:-)
  Det er så fantastisk livsbekræftigende at følge et barns udvikling.

  SvarSlet
 3. Ja det er med at nyde hver eneste dag og suge alle indtrykkene til sig:)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)