fredag den 29. oktober 2010

Legoland

I forrige indlæg nævnte jeg vist, at der ville komme et indlæg om vores tur til Legoland. Det kommer så her - bedre sent end aldrig;o).
I søndags blev bilen startet op og kursen sat mod Jylland nærmere bestemt Legoland. Vi havde ikke lige taget højde for ferietrafiken, så blev da noget overrasket over, hvor mange biler der befandt sig på motorvejen en søndag formiddag. Ikke nok med at der var biler i massevis - Det regnede stort set også nonstop fra vi kørte hjemfra til vi ankom til Legoland. Heldigvis stoppede regnen dog som vi drejede ind på p-pladsen. Blæsten og den bidende kulde fortsatte dog, men intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Og det kolde vejr gjorde da også, at der ikke var særlig mange mennesker i Legoland denne dag, så vi kunne stort set går direkte fra forlystelse til forlystelse uden at stå i køen. En sand velsignelse for utålmodige børn:).
På trods af kulden var besøget en fornøjelse og det er jo altid dejligt at opleve sine børns forskelligheder. Frederikke der ikke kan få det vildt nok - Valdemar der vist har det meste i munden (Dragen havde han i forvejen snakket meget om, men gad ikke prøve den da det kom til stykke - og jeg sagde gad, for han var da i hvert fald ikke bange for den;o)) - William der absolut mest er til de rolig ting - Carl Johan hvis øjne spiller af liv og lyser op af glæde ved selv den mindste forlystelse og til sidst lille Sigurd som gladelig tilbragte turen i den lune barnevogn, hvor han smilte, pludrede og sov.
Legoland havde fået en ny (og sikkert flere) forlystelse siden sidst vi var der - Atlantis. Hvor var det et smukt univers, de havde fået bygget op der. Musikken, stemningen og omgivelserne gjorde det til en helt fantastisk oplevelse. Jeg kunne ha' tilbragt timer der inde - Hvis det altså ikke havde været for børnene som partout ville ud i kulden og prøve noget andet (om man forstå dem:)).

Hr. Nielsen var dagens fotograf, så sørme om jeg ikke har sneget mig ind på et af billederne;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)