søndag den 31. oktober 2010

En fryd for øjet...

Allerede i går aftes begyndte de to ældste deres klagesang, da jeg promoverede søndagens program. Det gad de dælme ikke og jeg kunne vel nok forstå, at det mildest sagt var dødens pølse. Ikke en gang en god nats søvn kunne ændre deres indstilling til tingene. Så det var med tunge slæbende skridt og med hængende mundviger, at de traskede ud til bilen. Hvor hr. Nielsen placerede foden på gaspedalen og satte kursen mod Fredericia - For nu skulle vi f**** hygge. På mirakuløsvis blev stemningen da også vendt (ikke at børnene på nogen måde så frem til dagens aktivitet, men i det meste holdt de deres negative ytringer for dem selv;o)).
Endestationen blev nået og vi ankom til Fredericia messecenter, hvor der blev afholdt Kreative dage - Danmarks STØRSTE kreative messe. Sikke et eldorado - så inspirerende og pengepungen måtte da også forlade jakkelommens trygge og omsluttende foer op til flere gange. Selv børnene gik fra at være udpræget negative til at være ligeglade for til sidst at ende med at være ovenud begejstret. Indkøbsnettet blev hurtig fyldt af alt lige fra papkegler, filte-kit, papirgarn og perler, så nu gælder det bare om at komme i gang med alle de kreative lækkerier.

Perler i skønne farver og materiale - En del af dagens høst!

6 kommentarer:

 1. hej Louise

  lige hjemkommet fra ovennævnte messe :)
  -synes nok jeg så disse sure børn......
  nej det passer ikke..... dejligt at dagen endte godt for dine kære små ......
  de perler du viser billeder af var også i gennem mine hænder.... men kunne ikke bestemme mig..... og har fortrudt at jeg ikke bare gjorde det :(.... mon du kan huske hvad butikken hed så jeg måske kunne være heldig at de har en web-shop :)

  go´aften til jer.....

  SvarSlet
 2. Hvor er de perler da bare fantastiske :D Forstår godt ungernes begejstring - sikke alt det kreatid der kan bruges på de skønne indkøb.
  God fornøjelse og glæder mig til at se resultaterne ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Marianne: Jeg synes simpelthen de perler er så skønne og de er så lækre at røre ved:) - Man bliver helt glad af at se på dem. Jeg finder visitkortene frem senere og skriver til dig.

  Karen: Jeg glæder mig også helt vildt til at komme i gang;o)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Ej hvor bliver jeg bare misundelig.. Godt at dagen endte med at blive en hyggestund for hele familien - men synes det lød lidt bekendt ;0)
  Glæder mig til at se hvad de smukke perler skal bruges til..

  SvarSlet
 5. Eiiii, hvor er de bare smukke :)

  SvarSlet
 6. Godt, at familien overlevede turen;-)

  Jeg tror bestemt heller ikke udsigten til sådan en tur havde fået mine børn til at juble af begejstring!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)