lørdag den 25. oktober 2014

Spændende & angstprovokerende

Forleden dag var jeg oppe i Stof 2000 for at handle en til en ganske særlig kjole. Nu er stoffet vasket og tørret og venter bare på, at jeg får sat saks og nål i det. Jeg regner med, at kjolen vil egne sig godt til julens fester... Men hey det er der vel ikke så meget spændende i som overskriften ellers kunne antyde og det er da i hvert fald ikke særlig angstprovokerende. Så selvom både det at sy og holde julefester kan være spændende, så er det altså ikke det, jeg mener. Det mega spændende og giga er angstprovokerende er, at jeg har meldt til denne event hos Stof 2000 om at blive Fyns bedste amatørskædder... Og det er med "indbygget" modeshow:-o. Det plejer ellers slet ikke at være mig sådan noget - Altså det der med at stille op og vise mig frem. Nej jeg plejer at have det bedst nede i rækkerne, hvor jeg kan putte mig lidt - men nu har jeg tilmeldt mig og befinder mig ret meget på gyngende grund. Samtidig ser jeg det dog som en enestående mulighed for at få prøvet nogle grænser af og måske har jeg også et lille håb om, at jeg kan få den der "plejer" smidt væk.

Billedet yder slet ikke stoffet den retfærdighed det fortjener.
Leoparden er en lækker blød og varm vinter-jersey som skal kombineres med den sorte jersey og det (jule)røde tittebånd. Knapper er præget med ordet "Love" og hvad er mere nærliggende? Julen er jo hjerternes fest;-)

4 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du er spændt - det er altid underligt når andre skal bedømme det som man har lavet, det man har lagt så mange timer i at lave.
  Held og lykke

  SvarSlet
 2. Hatten af for at du har kastet dig ud i en sådan konkurrence!
  Jeg havde ikke turde! Og det samme gælder bagedyster, som min yngste syntes jeg skal med i, til trods for at jeg kun syntes det er sjovt at bage brød ;0)

  Jeg glæder mig til at se din kjole, for det ser ud som en rigtig hyggekjole, blød lækker og julet, men også til andre festlige lejligheder i de kolde vintermåneder :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opbakningen:-). Det er så skønt, når børnene hepper på en og det gør de også her. De håber og tror jo, at jeg vinder:o). For mig er det en kæmpe sejrbare at deltage... Og så gør det jo ikke noget at der forhåbentlig kommer en flot kjole ud af det - Jeg glæder mig i hvert fald til at vise den frem - om ikke andet så her på bloggen;-)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)