I går lavede vi æblechips og som overskriften mere end antyder, så kunne de godt gå hen og blive en værdig konkurrent til vores vanlige fredagsguf. At de så både er sunde og nemme at lave er bare et ekstra plus. Det eneste vi gjorde var at skære æblet i tynde skiver, lægge skiverne på en bradepande beklædt med bagepapir, hvorefter de blev tørret i ovnen. Selve tørringen tager sin tid, men er det hele værd, når man sætter tænderne i chipsen, som på en og samme gang smager sødt og syrligt.
Jeg tror også, at jeg vil prøve at lave dem med lidt kanelsukker, som bliver drysset på inden tørringen. Det tror jeg, kunne være en lækker vinter-/julesnack.
Jeg overvejede også (et kort sekund) om æbleskiverne skulle pensles med et tyndt lag citronvand for at undgå den brunlige farve, men jeg gjorde det ikke og synes faktisk heller ikke at det gør noget:-).
Håber I får en dejlig dag.
Jeg skal ud og handle flere æbler, for det har jeg lovet ungerne;-)
Ej hvor herligt!
SvarSletDet ser lækkert ud, vil du afsløre hvor længe de fik og ved hvor mange grader? :D
SvarSletDet kan du tro, at jeg vil:-)
SvarSletDe fik 2 timer i en 100 grader varm ovn. Efter den første time blev skiver vendt, så de blev tørret ligeligt på begge sider:-)
Vh. Louise