tirsdag den 12. juli 2011

Byen som legepladsen...

I sidste uge var Valdemar til noget sommerferie-parkour-haløjsa. Og som jeg har forstået parkour, så er det noget med at komme fra punkt A til punkt B på en hurtig og effektiv måde. Man skal se udfordringerne og mulighederne i omgivelserne i stedet for at lade sig begrænse af f.eks. bord og bænke eller en mur i bybilledet. En disciplin, der stiller krav til ens styrke såvel fysisk som mentalt.
Valdemar syntes alt i alt, at det var en rigtig god uge på trods af at han natten inden den sidste dag = dagen hvor de skulle lave en stor opvisning, vågnede op med mareridt og bestemt ikke ville til parkour mere, fordi han var bange for at brække ryggen. Efter lidt snak og lidt mere søvn var han dog klar til endnu en dag, så ingen tvivl om, at grænser er blevet rykket i løbet af ugen.

Valdemar i fuld firspring over en forhindring

Stillads opstillet til lejligheden

Ingen tvivl om, at træneren havde en masse erfaring - måske han har været springgymnast???
Uanset hvad så var han skisme god...

...Og så gjorde det bestemt heller ikke noget, at han havde smidt blusen;o)

5 kommentarer:

 1. Hvor er han sej din Valdemar, det parkour er helt vild IN ved mine 3. klasser og der blev øvet i hvert eneste frikvarter en overgang.
  Du har helt ret, det gør ikke noget at instruktøren har smidt sin bluse ;)

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud, hvor I landet bor i?

  Sådan en uge vil min teenager misunde :0)

  Han er nemlig lystig parkourudøver og de har endelig fået lokaler :0)
  http://cphparkour.dk/

  SvarSlet
 3. Det er jo altid godt med noget lækkert at kikke på ;-)

  SvarSlet
 4. Lise; Ej Valdemar ville da være hel vild, hvis der også var de mulighed her i område. Desværre var det "kun" et sommerferietilbud, men et stort hit, så jeg håber det bliver en tilbagevendende begivenhed:)

  SvarSlet
 5. Din måde at vise billederne på giver så meget liv, i forhold til et almindelig optaget ... altså lige både lodret og vandret.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)