mandag den 17. januar 2011

Four down one to go...

I dag har Valdemar fødselsdag.... Altså sådan rigtig fødselsdag... Han fylder rundt og det skal jo fejres på behørig vis og det er det så sandelig også blevet;o). Indtil videre har bedsteforældrene på begge sider, hans gamle klasse og et hold venner med børn været forbi for at fejre ham - Alt sammen spredt ud over 4 forskellige dage. Valdemar har nydt det og det har vi andre i høj grad også. Så 4 fødselsdage er det blevet til indtil videre, men vi holder fanen højt og flyder bare med strømmen af en masse sukkerholdige produkter. Hmmm hvor er min bremse, når det gælder saft, sodavand, kage, lagkage, fødselsdagsboller og slik??? Nå men det bliver vel hverdag igen:).
Tilbage til ham det handler om - Valdemar. Synes det er lidt underligt at tænke på, at det allerede er 10 år siden, at han kom til verden. 10 år, hvor han har udviklet sig fra en forholdsvis hjælpeløs baby til en stor, følsom og hjælpsom dreng med en vilje af stål og et hjerte af guld. Så meget er sket med ham igennem de seneste 10år - Sjovt som børnene bliver større uden at vi voksne bliver ældre;o).
Hvad ønsker man sig så, når man bliver 10år? Valdemars nok største ønske var en mobil eller penge, så han kunne spare op til en mobil. Både mobilen og pengene fik han;o) samt lidt Lego. Nu er spørgsmålet så bare, hvad pengene skal bruges til, når nu han også fik mobil:). Han er gået i tankboks, så mon ikke de snart får ben at gå på;o)?

Tillykke min skat <3

Nå jeg kan så konstatere, at min bremse ikke virker endnu, for i medens dette indlæg blev skrevet, har jeg fået kørt dagens sidste lagkage stykke ind;o)

7 kommentarer:

 1. Tillykke med den unge mand ;)
  Han er da blevet fejret godt.

  Yt

  SvarSlet
 2. tillykke med din store dreng :o)
  det lyder til i har haft nogle dejlige dage

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din store dreng...uha uha 10 år - det er stort:-) Jeg syns allerede min store dreng er blevet RIGTIG stor, for han er lige startet i børnehave...pyh, så tør jeg da slet ik tænke på når han bliver 10...utroligt som forældre bare slet ik kan følge med i den udvikling der sker...og hold godt fast, for det går dæææælme stærkt:-)

  Stort tillykke endnu engang...

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Tillykke med sønnike!
  Nyd jeres dag :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med ham og I forstår da at fejre fødselsdage med manér :-)

  SvarSlet
 6. STORT tillykke med sønnen herfra :0)
  Vi har selv en fødselsdag lige om hjørnet - storebro bliver 6 år! Ja, jeg synes også tiden flyver..
  God dag

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres hilsner <3

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)