lørdag den 18. september 2010

I'm back

Overskuddet til bloggen og meget andet er så småt vendt tilbage. Og jeg glæder mig til at komme i gang igen, for det har været savnet. I den seneste tid har jeg også fået lavet nogle kreative projekter som jeg glæder mig til at vise jer. Men det bliver først i de kommende indlæg, for først vil jeg fortælle jer noget vildt.....
Før sommmerferien gik jeg i gang med at løbetræne - Desværre mistede jeg gnisten og den seneste tid har træningen været meget sporadisk for ikke at sige; "ikke eksisterende". Men nu skal løbeskoene kridtes (og nu kommer jeg til det vilde;o)). Jeg har tilmeldt mig broløbet 2011 - Så d.28.maj næste år skal jeg løbe over Storebælt og det bliver forhåbentlig i en pæn tid, så jeg undgår at blive samlet op af følgebussen;o). Det bliver så fedt og meget grænseoverskridende.

Så hvis du i det midtfynske landskab ser en pustende og prustende kvinde i luntetrav, som er sprutrød i hovedet - Så lad lige være med at grine, men tænkt i stedet for; "Godt gået". Ej du må selvfølgelig godt fnise lidt, for jeg ser skisme da en smule komisk ud, når jeg løber - Yndigt er det ihvertfald ikke;-)

5 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage - jeg glæder mig til at se hvad du har gået og syslet med.
  Katharina

  SvarSlet
 2. Du har sådan en fin blog, så jeg glæder mig til at se, hvad du har lavet. Og jeg synes din løbetræning er flot. Man skal være tomatrød i hovedet, når man træner ;o)
  Jeg er ny fast læser på din blog og du er meget velkommen til at kigge forbi min ;o)

  SvarSlet
 3. jamen det er jo en halvmarathon, er det ikke? - gys - jeg glæder mig bare til jeg igen kan løbe mine knapt 11 rundt om søerne - men lige nu ligger jeg ufrivilligt brak med ondt i rumpetten - og det bliver så hårdt at komme igang igen kan jeg mærke - for det ikke skal være løgn trøste spiser jeg så slik alt for mange aftner, så jeg kommer virkelig til at behøve det ØV

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage!
  Lyder som en super fed udfordring du har sat dig for. Go for it!

  SvarSlet
 5. Katharina: Tusind tak skal du have <3

  Karen: Tak:) - Dejligt du har lyst til at læse med. Jeg håber, at jeg får tid til at kigge forbi din blog senere i dag. Elsker at opdage nye inspirerende blogs:-)

  Kristina: Jo det er et halvmarathon. Jeg er godt nok også spændt på, hvordan det kommer til at gå - Jeg er slet slet ikke i form, men nu har jeg i det mindste lagt et program frem til den store dag;-)
  God bedring med bagdelen;o)

  Bianca: Tak - Dejligt at være tilbage:)

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)