tirsdag den 28. januar 2014

En uforglemmelig oplevelse...

Da der i sommers blev åbnet op for billetsalget til Em-finalen 2014 i håndbold var ældstebarnet og hendes bedstefar ikke sene til at få et par billetter i hus. Måske med forhåbning om, at de danske håndboldherrer vil spille sig i finalen eller måske bare håbet om at få en kæmpe oplevelse, når nu sådan en stor begivenhed blev afholdt på danske grund. Det skal lige siges, at glæden og forventningerne bestemt ikke blev mindre, da det viste sig, at håndboldherrerne spillede en forrygende turnering og dermed (selvfølgelig) spillede sig i finalen.
I søndags drog vi så forventningsfulde af sted mod den jyske hede - Først gik turen dog lige et smut forbi Pandurohobby, så vi kunne få den obligatoriske ansigtsmaling;-)

Vi var så klar med Dannebrog malet i ansigtet:-)

På trods af, at Danmark ikke spillede deres bedste kamp, var stemningen i hallen høj og vi troede (og håbede) på en sejr lige til det sidste.

Måske det ikke ses særlig tydeligt på dette billede, men hænderne var rødglædende, ømme, smertende og dunkende af alt vores klapperi:-) samt halsen var ligeledes øm og ru efter en masse heppen og bhuen;-)

Sølvmedaljerne blev fejret - Stort tillykke med dem:-)

En helt i gennem forrygende oplevelse som jeg håber at opleve igen. Jeg regner i hvert fald med at sidde klar på tribunen, når VM spilles på dansk/tysk grund i 2019 indtil da må håndboldherrerne nydes via fjernsynet:-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)