torsdag den 5. september 2013

Håber I vil tage godt i mod.....

Længe har jeg gået og syslet med noget. Først var det "bare" en idé, en god mavefornemmelse, en stor lyst, men langtsom begyndte det at tage form. Processen har været lang, hård og opslidende. Jeg er stødt på flere bums undervejs og har flere gange været tæt på at smide håndklædet i ringen. Men men men heldigvis har det jo også været sjovt, spændende og lærerigt - og heldigvis er alt det positive da også i overtal og giver så meget i forhold til det negativ.
Det er med en del nervøsitet jeg nu vil præsentere jer for Den Unikke Ælling. Håber I vil tage godt i mod den (også selvom den lige mangler den sidste finpudsning;-)).

Den Unikke Ælling

Med tiden vil der kommer flere varer i butikken både færdigfremstillet varer hvorpå det er muligt at få broderet navn på samt varer jeg selv fremstiller helt fra bunden af. Lige nu kan du dog allerede finde et udvalg af bamser, frugtposer, håndklæder, nusseklude, savlesmække, sengetøj, tasker og tæpper.

Bamser
Her et eksempel på en af de musik-kaniner jeg sælger. Kaninen spiller en sød (lav) vuggevise ved et let træk i halen. Kaninen har selvfølgelig navnebroderi i det ene øre;-).

Musikkanin

Som sagt sælger jeg også tasker med navnebroderi. Herunder ses en af taskerne, der passer godt til børnehavebarnet. Tasken fåes i flere forskellige farver og flere valgmuligheder med hensyn til navnebroderiet. Derudover har jeg også sportstasker og gymnastiktasker.
Børnehavetaske

Lige nu har jeg gang i den helt store juleproduktion og inden længe vil der udover julesække også være julesokker og nissehuer at finde i shoppen. Juletingene findes i begrænset mængde og vil af naturlige årsager kun være tilgængelig i en begrænset periode;-)
Julesæk
Endnu en gang velkommen til Den Unikke Ælling....


10 kommentarer:

 1. Hvor er du sej!
  Tillykke med din shop, det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 2. Hvor spændene.
  Held og lykke med Ællingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak<3. Jeg krydser selv fingre for, at ællingen vokser sig stor og bliver en smuk svane;-).

   Slet
 3. rigtig meget held og lykke med din nye biks! - det må være spændende!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak<3. Det er rigtig spændende, men jeg har en god mavefornemmelse:-).

   Slet
 4. Tillykke med offentliggørelsen af din egen fine butik. Håber virkelig at der kommer salg i din butik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sine. Jeg håber også, at der kommer godt gang i salget med tiden:-).

   Slet
 5. Hej Louise.
  Nå det er dig der står bag alt det fantastiske der, det må jeg altså snart se, så find en dag hvor du har tid til besøg.
  Held og lykke med den unikke ælling.
  Knus Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lene og tak for din mail - Jeg svarer dig lige, når der er mere ro på, forhåbentlig senere i aften;-).

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)