lørdag den 29. maj 2010

Blogleg:o)

Jeg er blevet tagget af Kristin til at deltage i en lille sjov blogleg. Så den kommer her!

Morgenens nedtur: Da jeg vågnede i en større sø af modermælk

Morgenens optur: Så på uret og opdagede, at klokken var over 7 og at alle børnene sov endnu. Nåede endda at nyde en kop the inden det første barn vågnede. Det er stort - sikke en stillehed:)

Udenfor mit vindue: Er det ved at blive mørkt;o)

I min vindueskarm: Står der en krukke med Svigermors skarpe tunge, 4 fyrfadslys i små holdere samt 2 hvide bloklys på 2 skånebrikker i sølv, som jeg har fået foræret af min nu afdøde bedstemor.

I fjernsynet kører: RoboCop. Ja jeg ser den ikke - min mand gør!

Jeg vil til at høre: Helst ingenting. Elsker stilheden i huset, når alle børnene sover:o)

Mit tøj: Uldstrømpebukser (jep jeg er frosenpind), nederdel og bluse. Skal smides til vask, da det lugter lidt af sur mælk;o)

I dag skal jeg nå/skulle jeg have nået: Intet ud over alt det jeg har nået - Som er; Købe fødselsdagsgave til Carl Johan, se Frederikke køre cykelløb, vaske en pokkers masse tøj + tilrettelægge dagen så alle børnenes arrangementer gik op i en højere enhed.

Men jeg ville hellere: Måske lidt tid ved symaskinen kunne ha' været hyggelig

Weekenden/søndag skal gå med: Fodboldstævne med Valdemar (regner med at hr. Nielsen tager med;o)), William og hans legeaftale, hygge med familien og måske en stund ved symaskinen:)

Dette billede har I aldrig set: Jeg trives bedst bagved kameraet, så der findes ikke mange billeder af mig. Men her er et som jeg godt synes jeg kan vise frem. Billedet er taget ½ år efter jeg havde født Carl Johan. Da jeg var gravid med ham tabte jeg alt mit hår - rub og stub. ½ år efter fødslen var håret næsten kommet igen og en måned efter dette billede er taget, smed jeg tørklædet:-).


Jeg giver hermed legen videre til Fru kahr og Westmose - Håber I har tid og lyst til at lege med:o)

2 kommentarer:

  1. Uha, så må jeg jo til at arbejde lidt...men ikke så tosset med en overspringshandling;-)

    SvarSlet
  2. Overspringshandlinger og damage control er hvad min dag er gået med:o).
    Dejligt du ville lege med!

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)