søndag den 14. februar 2010

Logo!

Min far har igennem længere tid forespurgt om jeg ikke kunne lave nogle polo-shirts med golfklubbens logo på. Selvfølgelig kunne jeg det...... Troede jeg! Efter kun et par års tilløb og en weekend hvor både min mand og jeg desperat arbejdede intens med computeren for at få broderiprogrammet til at makke ret lykkedes det endeligt. Efter talrige forsøg på at lægge broderisting på logoet, som var blevet downloaded fra nettet, var jeg ved at give op og tæt på at smide både computer, program og broderimaskin langt pokker i vold. Heldigvis fik det lige en sidste chance og godt for det, for nu er koden knækket..... Og hold da op, hvor er det nemt - Nu tager det ikke mange minutter at forvandle et billede, en tegning eller andet til en broderifil.
En helt verden har åbnet sig for mig - En verden jeg glæder mig til at udforske meget mere:o)!

Talrige mislykkes forsøg på at lave logoet som broderi:o(

Så lykkedes det endeligt og logoet blev broderet på et par polo-shirts!

Samme logo bare tættere på;o)

Det blev også til et lille håndklæde med navn og logo.
Planen er, at håndklædet skal sidde på golfbaggen - Af hvilken grunden ved jeg ikke, men jeg har set, at alle (eller ihvertfald de fleste;o)) har sådan et lille håndklæde på deres bag.

Beklager det dårlige lys og dermed den dårlige billedkvalitet, men aftenen før min fars fødselsdag kom jeg lige i tanke om, at jeg da lige kunne tage et par billeder af denne del af gaven til ham - Så ingen tid til at vente på dagslyset!

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det da bare godt ud.

  Godt at du lige forsøgte en gang mere.
  Håber din far blev glad for gaven.

  SvarSlet
 2. Hvor blev det fint. Min mand er golfspiller (når han har tid) og kan fortælle mig at håndklædet er til at tørre jernene af, når man har brugt dem, så de ikke står og grisser i bag'en...
  Ja ja, det er en hel videnskab at spille golf. Udstyret skal i hvert fald være i orden :O)
  God dag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Hvor sejt ;)
  Så er han en stolt mand nu.

  Godt det lykkes.

  Yt

  SvarSlet
 4. Tak skal I have:)

  Marlene: Ja de skal da nødig gå ned på udstyr;o).

  Vh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)