torsdag den 21. januar 2010

Tiden flyver.....

I dag har William været til indskrivning til børnehaveklassen på den lokale skole. Han var noget spændt, men tøede en del op, da han så en masse kendte ansigter fra børnehaven.
Så nu er første skridt mod skolestart taget. Om han er klar, ved jeg faktisk ikke. Han er en noget anden støbning end hans ældre søskende, men vi støtter os til pædagogernes udtalelser. Så mon ikke det går???
Om han glæder sig??? Tjaa sådan besvarer han selv det spørgsmål; "Næ det er jo først til sommer". Ja man skal da ikke tage glæder og sorger på forskud:o).

5 kommentarer:

 1. Det var Frederik og jeg også til, så kommer de 2 lømler måske til at gå i skole sammen senere hen :-) hvor mange blev der skrevet op hos jer? her ser det ud til de kun bliver 9-10, men det passer nok min meget forsigtige dreng helt fint...

  SvarSlet
 2. I år bliver de faktisk en rimelig stor klasse. Tror de bliver omkring de 18 stykker.
  Jeg er godt nok spændt på hvordan det kommer til at gå. Jeg kunne se, at William bliver den absolut yngste i klassen.

  SvarSlet
 3. jeg har slet ikke set alder på dem, men Frederik er ihvertfald en af de store, han er jo fra dec. og fik udsættelse på de få dage han er født for tidligt til at være for gammel til denne årgang, men ved da nogle fra vores børnehave kun lige er fyldt 5, så det er da ihvertfald 1 års spring der er, men i Gustavs klasse er der nu næsten 2 års forskel i alder, men ikke til at se hvis ikke lige man ve´det :-) godt der er en pæn stor årgang hos jer, man kunne jo blive helt nervøs for om de lagde klasserne sammen, ved der kun er 12 i år ude ved jer, klasselæren har nemlig dreng i G´s klasse :-)

  SvarSlet
 4. Da jeg var inde på intranettet den anden dag, så jeg at William var kommet på (så mon ikke også Frederik er?). Og så fik jeg da snaget lidt i, hvem hans kommende klassekammerater er osv:o).
  Ja kald mig bare nysgerrig;o).

  SvarSlet
 5. hehe nysgerrig, du kan umuligt være mere nysgerrig end mig, jeg må straks kigge ;o)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)