onsdag den 20. januar 2010

Kreativ Blogger Award

Jeg har modtaget min første award her på bloggen - også er det tilmed en Kreativ Blogger Award. Det er jeg rigtig glad for og stolt af, da der jo ligger en form for anerkendelse i den - Der er nogen bag skærmen der følger med i mine skriblerier og nogen der tilmed kan lide det de læser. Jeg er pavestolt af den beskrivelse der fulgte med denne award; "fordi du altid skriver så lige til og ærligt. Fordi du er så kreativ og altid har gang i nye ting. Tak for den Mette!

Som modtager af denne award skal jeg:

A) Vise den frem på bloggen.

B) Linke til den jeg har fået den af: Fruea.dk

C) Skrive 7 ting om mig selv.

1. Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, men efter at have arbejdet som sådan i et ½ årti, valgte jeg at blive hjemmegående "husmor" og bruge mit krudt på familien og mine interesser. Det blev simpelthen for stressende med arbejdspresset og de skiftende vagter kombineret med familielivet. Hånden på hjertet; Så er det mit livs bedste beslutning også selvom det til tider kan være hårdt og lidt ensomt at gå her hjemme.

2. Min helt store drøm er at starte op for mig selv. De første spædestik er taget:). Mere herom når det bliver lidt mere konkret.

3. Jeg er min egen største/værste kritiker og jeg ville ønske, at jeg nogle gange kunne slække lidt på mine egne krav til mig selv.

4. Jeg HADER at støvsuge og gør det stort set aldrig. Heldigvis tager min mand denne tjans:).

5. Jeg er thedrikker og kan drikke spandevis af det. Til gengæld kan jeg ikke fordrage kaffe, men bed det i mig, da jeg kørte som hjemmesygeplejerske og de ældre damer tit diskerede op med kaffe og Karen Wolf småkager.

6. Jeg elsker at være på skiferie - Vi kommer det desværre alt alt for sjældent.

7. Jeg har født de 2 yngste børn her hjemme i et fødekar i stuen og jeg håber også at det denne gang bliver en hjemmefødsel:).

D) Jeg skal give denne award videre til 7 andre bloggere. I kan tage den, hvis I vil - Ingen skal føle sig forpligtet.

Denne award har allerede været vidt omkring her i blogland, så jeg har prøvet at finde nogle bloggere som endnu ikke har modtaget den. Det har ikke været svært for blogland oser jo af kreativitet:o).

Kreativ Blogger Award gives hermed videre til:

Yt fra Kludemutter - Fordi du altid er så sød at lægge en kommentar, når du kigger forbi og fordi du er misundelsesværdig kreativ med stikkepindene.

Julie fra Muselberg - Fordi du er så kreativ og kommer med nogle anderledes og spændende idéer og fordi du var så flink at give mig de fedeste broderilinks.

Camilla fra Pyntemyntheogmor - Dejlig læsning om livet med barn samt masser af kreativ inspiration.

Annelise fra Den flyvende kuffert - Fordi du som forholdvis ny blogger allerede har vist nogle kreative og inspirerende projekter frem. Håber at se en masse mere fra din hånd.

Mette fra Fru Blom - Fordi du deler samme interesse som mig (maskinbroderi) og fordi jeg håber vi snart kan mødes IRL til kreadag.

Fru Kahr - Fordi det er for vildt det du får produceret på dine stikkepinde. Hvem der dog bare kunne stikke;o)

Christina fra Rappedikke - Jeg ved godt, at du allerede har modtaget denne award fra flere andre her i blogland, men du skal altså også have en af mig. Grunden hertil er, at du skriver så hudløse ærlige indlæg, som gang på gang har efterladt tårer i mine øjne samt smil på læber. Jeg kan genkende mig selv i de fleste indlæg, du skriver og det giver stof til eftertanke. Sidst men ikke mindst, så er du jo bare en stor inspirationskilde.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med den flotte award! :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med din velfortjente pris:-)

  Jeg laver et blogindlæg senere på ugen om den award du har tildelt mig.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have begge 2:)

  Fru Kahr - Jeg ser frem til at læse dit blogindlæg:-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)