søndag den 17. januar 2010

3xfødselsdag

I dag har vores store dreng Valdemar rundet de 9år og er både i går og i dag blevet fejret på behørig vis - Nu mangler vi bare børnefødselsdagen på tirsdag.

Jeg bliver gang på gang overrasket over hvor hurtig tiden går. Nogle gange ville jeg næsten ønske, at man kunne skrue tiden tilbage eller i det mindste stoppe den for et kort øjeblik. Men samtidig er det jo også skønt at se sine børn udvikle sig og blive mere og mere selvstændige for hver dag der går. Jeg nyder at se, at Valdemar trives og har det godt i skolen samt at han kommer godt ud af det med sine venner. Valdemar har en stor portion stædighed, som til tider virkelig kan sætte os som forældre og andre på en næsten uoverkommelig opgave. Men jeg elsker ham jo netop fordi han er som han er - En dreng med masser af sjove idéer, gåpåmod og som sagt en stor portion stædighed.

Dagen i dag startede ud med familiens traditionelle morgenvækning. Det vil sige, at fødselaren skal blive i sengen og lade som om h*n sover indtil resten af familien kommer ind med flag og synger fødselsdagssang - ikke altid lige kønt, når man står der med morgenhår og rusten stemmer:o).

Her har Valdemar "kun" været vågen i ½time inden vi kom med vores skønsang - Han klarede rævesøvnen til UG med kryds og slange:o)

Så var det tid til gaver inden de lækre lune boller blev serveret. Valdemar blev meget glad for gaverne og alle søskende og os forældre fik et kram til tak:)

Valdemar havde primært ønsket sig penge, da han er ved at spare op til en computer. Han fik rigtig mange dejlige gaver og han blev meget glad for hver og en af dem - Dejligt!
Gaverne han fik var:
 • Penge (Nu er ved at være tæt på at have råd til den højt ønskede computer)
 • Slik og lækkerier (som resten af familien også har fået glæde af:))
 • Boxershorts (Dem kan man aldrig få for mange af)
 • Knæbeskyttere (Håber han nu kan undgå brændsårerne på håndboldbanen)
 • Statego (mindes det selv som et sjovt spil)
 • Navnepude
Flere gaver pakkes op!

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN - MIN STORE DEJLIGE ELSKET DRENG!

4 kommentarer:

 1. Tillykke med den unge mand ;)

  Ja tiden iler afsted, trøster mig med at det må være fordi vi har det godt.

  Håber i får en dejlig dag !!

  Yt

  SvarSlet
 2. Dejlig dreng. Tillykke med ham. Gir dig helt ret i at tiden indimellem går for stærkt. Jeg har en dejlig pige på 9 år, og hold da op hvor jeg syntes tiden bare flyver afsted.

  SvarSlet
 3. Tak!
  Vi har haft nogle rigtig gode dage:-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)