tirsdag den 19. januar 2010

Lækker gave!

Efter at ha' overstået en hæsblæsende børnefødselsdag, var det med stor fryd, at jeg fik tømt postkassen. I postkassen lå der nemlig en gave, som var kreativt og smukt pakket ind i et gammelt snitmønster.


Gaven var til mig fra Karina. Jeg har simpelhen været så heldig at vinde i en give away på hendes blog. Gave var en skøn shopping bag i en helt perfekt størrelse samt et nytårsfortsæt som lyder; “Ikke at bruge plasticposer, når der handles” . Jeg glæder mig allerede til i morgen, hvor shopping bag'en skal tages i brug og jeg skal i gang med mit nye nytårsfortsæt:).
Jeg er dog helt sikker på, at en shopping bag ikke er nok til vores storefamilie, så et af mine fremtidige projekter må være at få lavet en ekstra shopping bag eller tre mere;o). Heldigvis har Karina også været så sød at ligge en syvejledning ud på nettet, så nu er der ingen undskyldninger for at komme i gang.5 kommentarer:

 1. Tillykke med tasken - den er super fin!

  Og tak for hjælpen med baggrunden, det fik jeg til at virke fint.
  Men helt galt er det nu når jeg skal ind og arrangere sideelementer. Havde du også problemer med det?

  SvarSlet
 2. Jeg har nu fået det til at virke. Tusinde tak for din hjælp!

  SvarSlet
 3. Nej jeg synes ikke, at jeg har haft problemer med sideelementerne, men jeg mangler selvfølgelig også at flytte lidt rundt på dem samt tilføje diverse ting:o).

  Hvad har du problemer med? - for når jeg ser på din blog, så ser sideelementerne da også fine ud.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint - tillykke :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)