søndag den 15. maj 2011

Tralaleg

Jeg har fundet en netbutik, som sælger det skønneste legetøj til børn - Tralaleg.dk hedder den og er bestemt en butik lige efter min smag. Trælegetøj, musikinstrumenter, kreativt legetøj, møbler og en masse andet kan man købe. Carl Johan har jo fødselsdag lige om lidt og jeg kan da nok lige finde et par ting eller to, jeg ved han vil blive vildt begejstret for. Allerede i sidste uge fik han en lille forsmag på, hvad der venter ham. Jeg havde nemlig været så heldig at vinde en lille konkurrence inde på Tralaleg.dk. Typisk mig, havde jeg glemt alt om min deltagelse lige ind til der en dag lå en skøn pakke i postkassen:o). Carl Johan fik æren af at pakke gaven op. Inde i pakken var en lækker bog med tykke papsider, så den også kan tåle små fedtede børnefingre. Aldersmæssigt er bogen, "Ting der gror", nok mest til tænkt Sigurd og han elsker da også at se, bide og kaste med den;o). Jeg har tidligere nævnt, at Carl Johan har nogle sproglige vanskeligheder og der er denne bog altså helt fantastisk, da der er nogle gode illustrationer af fødevarer som Carl Johan genkender fra hverdagen og han har allerede brugt timer i selskab med den bog . Tusind tak Marianne; Den bog har ramt så meget plet.


Og som om bogen ikke var nok, så indeholdte pakken også en sej bøjle. Carl Johan var helt oppe og ringe, da han så den og selvfølgelig hænger hans fodboldtøj nu på den:-).

Så hvis du også gerne vil se et lidt andet udvalg af legetøj end det man finder i de gense legetøjsbutikker, så kig forbi Tralaleg.dk

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig gave til CJ:-)

    Bliver han fire år?

    SvarSlet
  2. Ja han bliver 4år selvom han selv mener, at det er 6år:o)

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)