lørdag den 28. maj 2011

Broløbet....

Oprindelig var planen, at jeg i dag skulle have forceret Storebæltsbroen iført løbesko. Men allerede sidst i efteråret måtte jeg sande, at min seneste (og sidste;o)) graviditet stadigvæk sad i kroppen. Lænd og ryg gjorde gevaldig oprør efter hver løbetur. Så løbetræningen blev droppet - istedet har jeg fået trænet lidt på Wii'en. Men altså en dag som i dag, hvor jeg ser billeder fra broløbet, så ville jeg da ønske, at jeg havde været del af den oplevelse. Men det må jeg ha' til gode til en anden god gang:-)


Var der nogen af jer, som løb over broen i dag?

3 kommentarer:

 1. Hvor ærgerligt for dig at du ikke kunne være med...mon ik det kommer tilbage på et tidspunkt...det der med løb:-)

  Jeg løb slet ingen steder i dag...stod til gengæld på en meget våd og kold markedsplads i Randers i min stand..sammen med min ligeså kolde og våde søster...men ÅH hvor var det hyggeligt alligevel:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. jeg kørte over, (heldigvis mod fyn) og hvor var det inspirerende at se så mange der gjorde det i HVER sit tempo, unge gamle store og små... synd der var så meget trafik for dem mod sjælland! :)
  håber for dig du en dag får det oplevet.

  og forresten super fin blog! :)
  <3 Nanna
  http://fashionavecnanna.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Malene: Jo jeg håber bestemt, at løberiet vender tilbage. Har planer om at starte løbetræningen så småt op her til sommer - Så må jeg se, hvor det bærer hen af:).
  Det lyder ellers hyggeligt med markedspladsen - Håber du også havde et godt salg.

  Nanna: Tak for dine fine ord:).
  Vi kørte også over broen i går. Det var mod Sjælland, men heldigvis så tidligt, at vores vognbane ikke var spærret af endnu:)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)