mandag den 30. maj 2011

Farven Lilla

Jeg er blevet færdig med endnu flere pølsepuder - Håber ikke I er ved at blive træt af dem, for jeg har stadigvæk nogle på arbejdsbordet;o). Jeg må igen igen beklage mine fotografiske evner - Farven lilla synes jeg altså er sindsyg svær at gengive korrekt. Og nu hvor jeg sidder og gennemgår billederne, kan jeg se, at den ene pude (den med det prikket endestykke) ser ud til at være syet mindre heldig sammen i netop det endestykke. Det er den altså ikke;o) - Det er bare mig, der åbenbart ikke har været særlig omhyggelig, da jeg monterede puden - Fejlen er nu rettet:o). Men dovenskaben længe leve - billedet bliver ikke taget om (jeg kan sikkert alligevel ramme den lilla farve bedre;o)).


Ha' en god aften:)

5 kommentarer:

 1. mmmm..... Har du plads til at opbevare alle disse skønheder ?? :o)

  SvarSlet
 2. Jeg har glædet mig så meget til at se de lilla, og de er bare så flotte.

  Jeg har også svært ved at gengive farven lilla, jeg prøver at forhøre mig i min fotoklub, om der er noget man skal gøre.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have<3

  Sine; det begynder så småt at knibe med pladsen;o)

  Åh Pia, det ville være supert,hvis du gider:)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Hej Louise, det er din hvidbalance der ikke står rigtigt, du kan korrigere for det i billedbehandling ved at indstille dine farver generelt. Det er ikke så nemt at forklare men du kan se det på nettet hvis du søger på hvidbalance, hvis jeg finder en nem side linker jeg til dig.

  Hilsen Pia

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)