onsdag den 4. maj 2011

Flere pølser...

...Af den farverige slags;o). Når man som jeg har et par farveforskrækket drenge, der konsekvent inddeler farver i pige- og drengefarver, så må man jo til tider bøjer sig for presset. Og det er lige præcis, hvad jeg har gjort - For drengene kunne bestemt ikke se, at de farverige pølsepuder kunne gøre noget godt for et drengeværelse. Derfor har jeg så været i gang med en lidt mere drenget udgave af puden. Selvom jeg har holdt mig til farverne blå og grøn (lidt gult har dog sneget sig ind i Marimekko-stoffet;o)), synes jeg alligevel puderne har noget klart, varmt og glad over sig. Så mon ikke de kan komme til at pynte på børneværelset? Og om det så bliver på pige- eller drengeværelset vil jeg lade være op til den enkelte;-).


På trods af det ikke er så længe siden, at jeg forsøgte mig med min første lynlås, så er jeg nu ved at være helt fortrolig med det og det er i hvert fald ikke noget jeg længere frygter eller undgår;o)


10 kommentarer:

 1. Uha nej, man må endelig passe på at der ikke sniger sig nogle tøsefarver ind på et drengeværelse! Rasmus, der ellers har haft lilla som yndlingsfarve (for mindre end et år siden) vil ABSOLUT heller ikke have tøsefarve i sin synsvinkel mere ;-D

  SvarSlet
 2. sÅ MANGLER du bare at lave en serie i "tøsefarver" :oD

  SvarSlet
 3. de er så skønne de puder :)..

  SvarSlet
 4. Vilde dig! Med den fart skal du have to boder til jul :-)

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at se den lilla version, eller den sort/hvide, eller ...

  De er vildt flotte ...

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine Louise - det er jo til at blive glad i låget af :-)

  Sælger du?

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Igen, nogle søde flotte pøller, de må da gøre drengene glade........også et godt foto :-O

  SvarSlet
 8. Britta: Nej tøsefarver puha.... Med 4 (5 hvis manden tælles med;o)) drenge i huset må jeg nogle gange stå meget hårdt på mit:-)

  Sine K-J: Og du kan tro, at den kommer;o)

  Camilla: Tak:)

  Kirkesjov: Måske jeg skulle ha' startet med noget andet først, for puderne fylder alligevel godt op og så er der altså laaaang tid til jul:o)

  Sysler fra hverdagen: Jeg takker:-)

  Pia: Hang on - It will come;o)

  Dorthe: Tak for de fine ord. Det skal vi nok kunne finde ud af:)

  Tusind tak Mia:)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 9. Wauw de er fede. Kan du ikke også lave en beskrivelse af hvordan du syr dem. Kunne godt bruge en lille vejledning. Synes ikke min blev helt som jeg ville have den.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)