torsdag den 25. december 2014

Julen 2014

Dagen i dag har stået på total afslapning samt leg og beundring af alle gaverne, vi gik i går. Jeg troede faktisk, at dagen i går ville være lidt mærkelig, da det jo er allerførste gang vi fejrer jul uden vores datter. Men dagen og aftenen var (næsten) ikke anderledes end den plejer at være og jeg tror, at det skyldes, at når vi har skrevet og snakket med vores datter, så virker hun glad og det virker som om hun stortrives i det engelske - Den følelse smitter:-). Og jo vi glædede os da til, at vi skulle skype med hende efter gaveudpakningen og vi havde også (i sjov) lavet en lille substitut for hende - Så helt at undvære hende skulle vi ikke;o).

Min samling af Royal Copenhagen tallerkener er endnu ikke så stor og det bar borddækningen præg af:o). De store drenge synes dog, ligesom jeg, at disse tallerkener er fine, så dem ville de gerne spise af og det fik de lov til - Vi andre måtte "nøjes" med vores gamle tallerkener:o). Juleaften er bare noget særlig og derfor kom der også bordkort på bordet i form af flettet julehjerter. Ellers bestod borddækningen af en juleløber fra Georg Jensen, som min mand en gang modtog i firmajulegave - Synes faktisk den er lidt halvgrim og det gør det bestemt ikke bedre af, at den trænger til en strygning, men på bordet kom den - sådan er det jo med traditioner;-).

Borddækningen og substituten  for vores datter - Hun blev vist en anelse skuffet, da hun hørte, at vi ikke havde dækket op til hende;o)

Det klassiske billede foran juletræet og her har vores datter selvfølgelig også sneget sig ind;-)

Elsker det her billede og den stemning der var, da det blev taget. Desværre er denne stemning slet ikke fanget på billedet, men det osede af hygge og forventning som de kom gående rundt om juletræet - trip-trap-træsko!

Lidt (meget mere end vi kunne spise) julebag blev det også til. Brunkager med navn, pebernødder, kirkeruder, vaniljekranse, jødekager og brændte mandler - MUMS!!!

Med ønsket om
en
Glædelig Jul

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)