torsdag den 9. juni 2011

Sukkerblomster

Jeg har været i gang med en større produktion af sukkerblomster. Først en lyserød/pink masse af Royal icing, som desværre ikke blev så god. Massen blev lige knap sej nok, så blomsterne flød lidt ud. Men skidt pyt med det, for de kan jo snildt spises og man lærer jo af sine fejl, så anden portion blev helt perfekt i konsistensen. Jeg har leget lidt med mine forskellige tyller for at se hvilken der virkede bedst. Jeg blev bestemt ikke meget klogere, men det var sjovt og jeg har fået skabt mig et nyt behov - Jeg må ha' flere tyller i min samling:o).
Jeg var lidt i tvivl om, om jeg skulle vise billeder af de lyserøde blomster, som jo ikke blev så vellykkede. Men da jeg sad og redigerede billederne, kunne jeg se, at det er på de lyserøde blomster (eller i hvert på billederne af dem;o)), at man bedst fornemmer den glinsende overflade - Så tvivlen forduftede og billedet kommer her:o).

Sukkerblomster - Nok til de kommende fødselsdage:)

Hvis nogen derude skulle få lyst til at gå i gang selv, så kan jeg varmt anbefale det. Det er sjovt og faktisk ret nemt!
Jeg har brugt denne opskrift:

Royal Icing

 • 300g flormelis
 • 1½ pasteuriseret æggehvider (=1 bæger)
 • 1tsk. citronsaft
 • Pastafarve

Jeg blandede det hele sammen på røremaskinen - Ret nemt ikke;o)

Rigtig god fornøjelse!

2 kommentarer:

 1. De er da SÅ fine - eeeej det måtte jeg absolut prøve, hvis jeg ejede såen et tylle sæt!!! Mon det skulle på ønske sedlen til det skarpe hjørne i oktober??:-) Nu tyvstjæler jeg i hvertfald den opskrift her....så må tyllerne jo bare lade vente på sig:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Malene: Du kan roligt glæde dig - Det er rigtig sjovt at lege med:)

  Kh. Louise

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)