torsdag den 2. juni 2011

Modellervoks...

Jeg har leget med modellervoks eller rettere sagt sugarpaste her til formiddag. Jeg fortyder helt, at jeg ikke fik købt nogle flere pasta-farver, da jeg alligevel handlede hos Happyhoola.dk i starten af ugen. Kunne sørme godt have brugt nogle flere "pige"farver end dem jeg har i skabet. Sugarpaste-blomsterne kunne ha' været så yndige med nogle nuancer af gul, orange og lilla. Men så ved jeg da, hvad jeg skal bestille næste gang;o). Som det måske kan læses i mellem linierne, så er jeg ikke helt tilfreds med udvalget i min beholdning af farver, men det til trods fik William, Carl Johan og jeg lavet nogle flotte (og seje;o)) dødningehoveder, stjerner, hjerter og blomster i farverne hvid, lyserød, rød, grøn, blå og sort. Nu er det færdige pynt pakket laaaangt væk, for her i huset er holdbarheden nemlig ikke særlig lang, hvis det står fremme:-D.

Velsmagende blomster!

Kom lige til at efterrationalisere angående det med farverne (og mangel på "pige"farver) og er kommet frem til, at det tydelig ses, at jeg har 4 drenge:o). Den røde farve blev f.eks. kun indkøbt fordi William en gang ønsket sig en kage med Lynet McQueen.

2 kommentarer:

  1. Sikke en flot blomst! Det er næsten synd, at den skal spises (men også kun "næsten") Lyder som om I har haft det rigtig sjovt - på trods af for få "tøsefarver" :-D
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Tak Karen:). Det var rigtig sjovt og hyggeligt at lege med det og det er bestemt ikke sidste gange vi prøver det:)

    Kh. Louise

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)