fredag den 17. juni 2011

Hvem har lavet lort på mit hoved....

Undrede muldvarpen sig, imedens den gik i gang med en ihærdig jagt på synderen. Efter lang tids søgen både højt og lavt, havde den endelig fundet den skyldige - Fru Melgaard i egen høje person. Hun undskyldte sig med, at hendes nye tyllesæt krævede lidt (læs: meget) øvelse. Muldvarpen var heldigvis villig til at tilgive, så længe at den bare fik lov til at smage. For selvom udseendet måske ikke er helt super duper, så fejler smagen bestemt ikke noget;o).
Ja jeg har leget med mit nye tyllesæt i dag. Resultatet er ikke blevet helt som jeg håbede på, men øvelse gør vel mester;o). Nå men any way så kommer de med til fest i aften:-). I løbet af dagen har jeg fået et brændende ønske, som skal skrives på ønskeseddellen til jul/fødselsdag (hold fast hvor er der bare lang tid til begge dele:-o). Jeg har nem'lig fundet ud af, at en metalform til at bage de små mini cupcakes er et must-have, for at undgå at kagen flyder ud.
Flere har spurgt mig om, hvor tyllesættet er købt og til hvilket pris. Sættet og alt det andet kageudstyr har jeg købt hos denne shop i Holland. Tyllesættet koster 49,95EUR, hvilket vel sådan cirka svarer til 375kr. Oven i kommer så en fragtpris på 10EUR (ca.75kr). Så hvis du kun køber tyllesættet skal du slippe omkring 450kr, hvilket er 150kr under den pris jeg har fundet sættet til her hjem og så er fragten fra den danske webshop endda ikke regnet med her. Så der er da en del af spare, så jeg vil da varmt anbefale jer at kigge forbi shoppen - Der er rigtig mange lækre sager:).God fornøjelse til alle I købelystende damer derude;o)

6 kommentarer:

 1. Hej Louise
  Ej altså hvor laver du / viser mange fristende ting på din blog i øjeblikket - kan jo slet ikke følge med ;0)
  Griner stadig af din indledning med "Mulle" men jeg synes altså de er blevet fine ligesom de fødselsdags muffins og rugbrøds manden - super idé - jeg har også lavet til storebror engang og det er rigtig dejligt for ungerne når de er hjemme til fødselsdag at det er noget god mad de får..
  Mmm jeg får helt lyst til at både shoppe- og bage amok ;0) MUMS!!
  Ha' en skøn weekend - tør næsten ikke tænke hvad du kan producere med alt det lækre bagetilbehør ;0)
  KH.

  SvarSlet
 2. Du skal et smut i Kop og Kande. De har en minimuffinsform til kun 99 kr.

  Og jeg skal da vist lige et smut til Holland nu ;-)

  SvarSlet
 3. Åh, ja, kender godt det der med troen på sine egne evner :-))) og skuffelsen, når det ikke ser ud som forventet, men,ja, øvelse gør mester, så bare i gang igen . Men jeg syns nu de ser meget lækre og flotte ud, MUMS.

  SvarSlet
 4. Tak for jeres skønne kommentarer <3

  Britta: Tak for tippet om Kop og Kande:)

  Kh. Louise

  SvarSlet
 5. http://trylleaeblet.blogspot.com/2011/12/chokolade-konfekt.html?showComment=1327397151031#c731048476728253487

  SvarSlet
 6. oh rarere dejligt! får mig til at sulte

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar:o)